Powered By Blogger

lördag 23 mars 2013

Bra uppfinning, gårdagens stass & pyntpremiär

Har ni wrapp? Appen som gör att man kan skänka presentkort till folk utan att behöva bekosta dem själv. En mycket bra uppfinning. Tycker jag som har haft ett par sådana digitala checkar att lösa in på sistone. En blev till exempel spontant omsatt i en t-shirt på Lindex förra veckan. En t-shirt som ingick i gårdagens stass:


En annan gick egentligen till en badrumsmatta men då jag bara inte kunde hålla shoppingnerverna i styr och därför knallade tillbaka till Hemtex igår och ryckte med mig hönan också, den såg ju så ledsen ut, sökte ett hem... så ser jag det istället som att den kom hit för gratis. Mässlingshönan som fullbordar min påskpyntning. 


Japp det är bara den. Som utgör hela pyntningen. Fast med tanke på att detta är min premiär i påskpryttlerier så är det ju 100 procent mer än till exempel förra året… Och den siffran är ju icke att förakta, tycker jag… Hur är det med er och påskpynt, är det något ni anammar eller totaldissar?... Over and out! Take care!

6 kommentarer:

  1. Hej!
    100% är inte dumt och självklart måste mässlingshönan ha ett hem.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den stod där helt ensam som gul och det såg ut som den blev trakasserad av det grönprickiga gänget så jag var ju liksom tvungen att agera... ;o) Kram!

      Radera
  2. Snygg stass du visar!!
    Söt påskhöna du hittat! Påskpynt har inte kommit fram här än, tack för påminnelsen! Får ta en tur i källaren o se vad jag hittar i röran.. En tupp tror jag vi har någonstans. Tulpaner o påskliljor kom maken hem med igår. Lite godis sedan får det vara bra.
    Hoppas ni har samma vackra väder som här! Fast 3 dm snö känns lite onödigt..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Nä julgrejseriet får räcka :)) Visserligen samlar jag på hönor/tuppar och någon av dem står alltid framme men det är ju absolut icke påskpynt hahaha
    Kram på dej!

    SvaraRadera
  4. Jadå WRAP är toppen. Har nyttjat många såna på Indiska.
    Men nu känns det ju som jag inte heller har nåt påskpynt...
    En hönwrap hitåt kanske? ;)

    SvaraRadera
  5. Makalöst snygg outfit, speciellt kavaj/jackan, var har du köpt den?

    SvaraRadera