Powered By Blogger

lördag 16 mars 2013

Rapport från en nioplaggsprovning på HM

Vit ärmlös blus, storlek 36, pris 349:- 

Supersöt med många fina små detaljer som tyvärr inte syns på bilderna. Luftig och i följsammaste och mjukaste bomullsmaterialet man kan tänka sig.

Svart ärmlös chiffongblus, storlek 36, pris 399:- 

Genomskinligtunn och med mycket detaljer, främst i form av volanger. Figurföljsam utan att vara tajt. Liksom… 

Vit spetsaktig t-shirt, storlek XS, pris 149:- 

Helt i spets framtill i någonslags konstmaterial (som jag glömde kolla) och t-shirtstyg baktill. Lagom tajt, mjuk och riktigt najs att ha på sig.

Vit virkad tröja, storlek XS, pris 249:- 

Detaljrik virkad sak i t-shirtmodell. Mjukt följsamt garn, dock utan slafsighetsvarning, ganska rak modell och riktigt fin, om ni frågar mig…

Silvrig stickad tröja, storlek S, pris 299:-

I en av de läckraste silvriga färger jag sett. Lite antydan till vid i modellen, något lite längre baktill och lit ringad i nederkant. Bling i form av silverkulor runt halskanten.

Mörkblågrå klänning, storlek 38, pris 399:- 

Var bara tvungen att prova denna eftersom jag inte haft något plagg i liknande modell på mig sedan 80-talet. Tajt och ganska figursmickrande (kanske inte på mig dock…), i någonslags lite tjockare bomullskvalitet och med guldaktiga slingrande mönster framtill. 

Vit spetsmönstrad blus, storlek 36, pris 299:- 

Gjord i någonslags konstmaterial med spets som randiga mönster på bredden. Bomullstyg baktill. Ganska rak i modellen.

Spetsaktig bikerjacka i chalk, storlek 36, pris 299:- 

Ful, snygg, rolig eller bara tragisk? Det var frågorna som gjorde att jag valde att plocka med mig denna tunna bikerjacka helt i spetsmaterial med mig in i provhytten. Kort i modellen, dragkedja både framtill och på fickorna i sidorna.

Orange stickad tröja, storlek 34, pris 499:- 

Tillverkad av garn i den något grövre varianten. Baggymodell med ojämn och trashad stickteknik. Kan tänka mig att den dessutom töjer sig ännu mer efter hand. Grymt schysst orange färg.

That´s it. Och så den vanliga frågan: vad tycker ni? Hissar/ dissar? Kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Snyggt med vita toppar. Jag tycker nog att bikerjackan var i kortaste laget men gillar annars. Är en liknade på gång på Lindex som jag är nyfiken på.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte den till långklänning, då är nog längden okej men får spana in på Lindex istället kanske för ag gillade den trots allt. Kram!

      Radera
  2. Allt sitter ju så snyggt på dig! Jag gillade den vita virkade saken mucho:) Och fasiken vad du är snygg i frissan!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Fast frisyren?... är så ovårdat och skabbigt så jag knappt står ut med det... :o) Kram!

      Radera
  3. Gillar också den virkade, ser ut att vara som klänningen typ, fast som top då... men du passade bra i allt, tack för bra provning, KLem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte detsamma som klänningen så därför jag provade den. Är klänningen så är den hur fin som helst... vi får hålla tummarna :o) Kram!

      Radera
  4. Svar
    1. Japp orange är mycket najs synd tröja var så äkla lufsig bara :o) Kram!

      Radera
  5. Hej!
    Får nästan panik när kommer in på HM o därför undviker affären MEN den vita virkad tröja är nog värd att göra snabbt besök :))
    Du passar så fint i orange :)
    Kram
    Magdalena

    SvaraRadera
  6. Provade oxå den lilla fina virkade tröjan och gillade, men provade oxå samma modell i klännings varianten och älskade, så den fick följa med hem! Lite sugen på tröjan oxå dock... :-)

    SvaraRadera
  7. provade den lilla söta virkade tröjan i helgen och gillade, men oxå klänningsvarianten och älskade, så den fick följa med hem. Dock lite sugen på tröjan med... :-)

    SvaraRadera