Powered By Blogger

onsdag 27 mars 2013

Sex gånger Instagram – med två årspremiärer


Halvdag i skolan, där tuppen i kökshörnan troligast var den av alla närvarande som uppvisade mest studieork och ambition… ensamlunch på Waynes coffee och en snabbvisit i bokhandel som lockade med halva beloppet av reapriset. Mitt första besök på bokrea det här året. Av tidsbrist blev inget shopsat, vilket jag har lite hoppfulla planer på att ta igen imorgon… Och så årets premiär i frisörbesök. Urtunnat och putsat till lite mer frisyr, ett steg närmre min drömkalufs, nu ska det mest ”bara” växa i racerfart på längden också… :o) 

Efter kvällens sejour i gymreceptionen fastnade blicken på en filmaffisch under hempromenaden. Ser ut att vara en slags barnfilm, en animerad kanske, men sötfigurerna och titeln gör att det måste kollas upp. Och kanske blir det då även dags att göra årspremiär i biosalong ganska snart… Och eventuellt en till, i påskspejarland… För med tanke på min sjövilda framfart i julspanerier är det pinsamt lite av den varan märkt påsk här. Men sådant kan ju ändras. Kanske imorgon när jag har dejt på stan… Men nu är det säng som kallar. Peace out!

4 kommentarer:

  1. MVG på frisyren!!! <3

    SvaraRadera
  2. MVG på frisyren!!! <3

    SvaraRadera
  3. Japp - snyggt blev det men lite mer form och "frisyr" Jag febersomnade i går innann jag sett bilden men det var det första jag kollade nu när jag kom upp idag :))
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Fin frisyr och Glad Påsk!

    SvaraRadera