Powered By Blogger

söndag 17 mars 2013

Veckans träningsrapport – började bra, slutade sjukt

Joråsåatt, jag hade planer. Ett utstakat schema. Som började bra men som kroppen visst inte ville ställa upp på speciellt länge. Kände redan i torsdags av hur den svek mig. Med muskler i uppror, en skalle med en massa dunk i. Och pang så var feberförkylningen ett faktum. Därav detta ganska ynkliga resultat (igen...) 


Men! Det var kul så länge det varade. Speciellt bodybalancen som jag saknat. Vågar inte sia om när jag är så pass kry att jag kan ikläda mig träningsstass nästa gång men hoppas på snart... Och tror jag mest ska försöka satsa på de tidigare passen, de funkar bäst för mig. Upp ur sängen och iväg. Innan slapphetsgenerna hinner vakna... :o) Vad är er bästa tid för träning?... Peace out för nu. Take care!

3 kommentarer:

  1. Tycker du är duktig! Själv har jag inte tränat ett enda pass den här veckan. Jag vill men en massa annat kommer emellan :o(
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Trist när sjukdom sätter stopp för ambitionsnivån!
    Min bästa träningstid är direkt efter jobbet, inte åka hem och tro att jag kommer iväg igen.. Jag arbetar ca en halvtimme från hemmet och har skaffat träningskort på jobborten. Det gör att jag inte kan göra något annat val än just i samband med jobbet. Funkar bra än så länge och ambitionsnivån är två till tre pass på en vecka. Får kombinera det med promenader på hemmaplan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också morgonträning bäst för som du säger så hinner inte slappheten vakna och dessutom är det gjort så att säga.
    Ingela igen

    SvaraRadera