Powered By Blogger

onsdag 27 mars 2013

Dagens – för sista gången

Nix, det är inte punkt för mina (kraftigt uttjatade) dagens stassar här, så sorry om ni fick lite hopp om det i rubriken… Utan det är istället sista gången, i alla fall på ett tag, som ni får se mig i denna vildvuxna ickefrisyr:


Sidentopp – Odd Molly Flyhigh sleeveless blouse, almost black (en fult skrynklig sådan…), skinnjacka – Odd Molly CC jacket, almost black, jeans – Please. 

För nu, precis nyss, är det tillfrisyrat, av frisör, på frisörsalong. Ska jag ta bild och visa? Kan jag väl… :o) Men visning kommer i så fall senare ikväll då jag först har ett receptionistpass på gymet att beta av. Fast innan dess ska jag hinna sänka priserna i bloppisen jag kastade ut här sent igårkväll. Så vet ni det också… Ni hittar den HÄR. Och så ska jag försöka ta mig till Posten för såväl hämtning som avlämning… Mycket att stå i alltså… ;o) Tjing & Take care därute!

4 kommentarer:

  1. Du behöver ju inte tala om skrynkelfaktorn på nåt när det inte syns;) Snygg som attans i alla fall! Kram!

    SvaraRadera
  2. jamen visst är det underbart när man äntligen tar sig samman och får bli lite ompysslad. Jag är nyfrissad och njuter fortfarande av känslan! Och med detta inte sagt att du på något sätt ser ut som du behöver det av bilden att döma! Och ja, vill gärna se resultatet!
    kram

    SvaraRadera
  3. Fick nämligen läsa om inlägget flera gånger för jag fattade inte om du var nyfrissad eller inte på bilderna! Så så illa vildvuxen tycker jag inte du var...

    SvaraRadera
  4. Jag är skitnyfiken på tillfriseringen så om jag ska kunna sova är det bäst att du lägger ut bilder ;)
    Kram snygging

    SvaraRadera