Powered By Blogger

fredag 22 mars 2013

När feber förvandlas till tonårstrots

På benen igen. I skolan. Men där tog alla slags försök till duktighetsambitioner slut. För istället för att ägna mig åt lektionsinnehållet, som helt ärligt mest är en massa orelevant trams där vi ska ägna oss åt rena gissningslekarna istället för att få adekvat faktabaserad information, är det privata säljsysslor på tapeten. Men jag är inte ensam, har kamrat J med mig här i tonårshörnan.


Fast det spelar egentligen ingen roll om jag lär mig ett skit för rådet jag fått av dagens lärare vad gäller framtid är att jag ska hitta mig en rik karl eller mera specifikt; en miljonär... Så det kanske inte är så konstigt att jag inte riktigt tar den här skolan på största möjliga allvar?... Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Men herregud! Seriös undervisning. Och det går våra skattepengar åt. AF skulle ju fan inte lägga en spänn på det stället.....,Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har vi redan berättat för dem men istället för att göra något åt saken skickar de dit fler elever till nya grupper av denna fina utbildning... Kram!

      Radera
  2. Men vad är det för lärare som säger så??! Instämmer vad Linda skriver, så oseriöst!
    Ha en skön fredagskväll!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man tror inte att det är sant men tyvärr är det ju det... Kram!

      Radera
  3. Jag jobbar på det... Lotto varje vecka ;) annars får du anställa mig som hund/katt skörare när ni flyttat ihop! Men då vill jag ha en egen biosalong!!! Puss

    SvaraRadera