Powered By Blogger

söndag 31 mars 2013

Veckans träningsrapport – en trippel i beprövat men nytt

Jag tyckte att jag var på väg att bli en smula av stammis på gymet igen när det illvilliga feberförkylningshelvetet slog till. Men i torsdags morse drabbades jag, efter två veckor där ordet träning varit totalt borta från mitt vokabulär, av värsta comebacklustan. Och sedan dess har ett par stycken svettdroppar spillts här: 


En trippel i beprövat men ändå nytt. Cirkelfys på ”praktikgymet” har jag varit på en gång tidigare men annan instruktör igår innebar helt andra slags övningar. Bodybalance och bodyvive är ju lite av mina paradgrenar men var tredje månad byts rubbet ut i de passen och den här veckan var därför båda passen på helt nya villkor. Men riktigt jäkligt roliga villkor. Så kanske kanske är det så att jag är på gång NU istället… Jag hoppas det... Peace out & var rädda om er därute!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat! Har lyckats ta mig iväg 3 gånger jag med den här veckan. Tyvärr så har ju frossandet slagit rekord med.....Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma - bra jobbat! Hmmm... här är det betydligt mer i frosseriväg än i träningsväg men jag väljer att förtränga det... :o) Kram!

      Radera