Powered By Blogger

söndag 12 maj 2013

Lördag by Instagram – städtagen & två premiärbesök


Dejt med en klasskompis som blivit en vän, som dessutom var iklädd en Molly... :o) inleddes med loppis på torget. Bredvid har en slags inredningsbutik flyttat in ganska nyligen så det blev även ett premiärbesök i den. Jag kan ofta bli lite matt av en massa prylar, ser inte träden för all skog, liksom… Men en hundtavla lyckades ändå sätta sig på näthinnan men eftersom jag inte känner att jag har någon klockren plats för den i boningen fick den stanna kvar. Och så gick vi på café istället. Ett där jag aldrig varit tidigare. Där det blev bagels och kaffe och en massa uppdatering om vad som hänt de senaste veckorna. Och så konstaterades det att vi med miserabla liv gör bra i att hålla ihop... Några timmar senare befann jag mig återigen i städtagen och det är väl så långt jag har kommit i planeringen av denna dag också, som startade onödigt tidigt till följd av katt med behov att tokklättra i mitt ansikte… Vad har ni för söndagsplaner? Peace out & take care!

6 kommentarer:

  1. Ser ud til det har været en skøn lørdag -)
    Ønsker dig en rigtig dejlig søndag!
    Kram fra OddStyle

    SvaraRadera
  2. Träna, städa, gå och köpa elgrill på lokal skräpaffär och vänta på Marodör som återvänder efter pappavecka, det ska jag göra i dag:) Ovan nämnda vovvetavla har jag tittat på flera gånger på samma ställe där elgrill ska inhandlas, den är skitcool! Kram

    SvaraRadera
  3. Här är det ledig söndag men som den snälla fru jag är så följer jag med maken till kyrkan, sedan blir det städning av altanen som just nu ser ut som jag vet inte vad. Flagnande färg i drivor, sånt som ser bedagat och charmerande ut på bilder men inte i min verklighet. Det är bara trist.
    Kramar.
    Ps tavlan är så fin

    SvaraRadera
  4. Röja lite, motionera och prata bort en katt från att rulla järnet i min rabatt. Han mosar växterna med ett flin och är hög på kattmynta. :) Men jag har inte hjärta att lyfta bort honom.
    kramar och ha en fin dag

    SvaraRadera
  5. Söndagsplanen är att åka till min gamla lärare i Olofström
    som har Öppen gård. Där ska vi gosa med nyfödda lamm och föl och klappa nån Linderödsgris.
    Ha en skön söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och de sötnosarna ligger nu i min blogg.
      Gissa hur *litet* ett 2 dagar gammalt lamm är...

      Radera