Powered By Blogger

måndag 13 maj 2013

Söndag by Instagram – stank, felköp & tjocka lager


Egentligen är inte dessa bilder speciellt representativa för gårdagen eftersom det jag spenderade allra mest tid på var tokstädning. Som i att skrubba duschrummet, till exempel. Men vi, jag och djuren, drog igång lite lagom med tvstirrande från sängen. Say yes to the dress, ett ganska-vidrigt-men-måste-ändå-se-program. Som lyckades peppa igång mig till det där ingående röjarrycken. 
Som bland annat innefattade att jag testade igenom min parfymsamling för att utröna vilka som är okej, vilka som möjligen inte är det. Fy satan vad jag stank sen. Nästan så jag mådde illa själv, och trots vansinnesskrubbning i duschen innan utgång ur boningen satt dofterna kvar bra länge… Hamnade på Ica där städavdelningen låg i fokus. Behövde bland annat en skurborste. 
Men! Jag lyckades få med mig en diskborste istället… Smart där, och då jag inte upptäckte det förrän jag var hemma igen så blev det helt enkelt till att skura med den istället. Funkade faktiskt helt okej, kändes dock lite som att skrubba en hangar med tandborste rent tidsmässigt men funkade… Och sedan städades det till jag tvärdeckade. Fast däremellan några vovvenader med sommarlyckliga hundar, trots att vädret mest går åt hösthållet här rent vädermässigt. 
Och lite ”lyxlunch”, jag älskar mackor med smör och tjocka lager ost men äter det sällan eftersom jag ofta får ont i magen, vilket jag har nu så det är något rent galet… Men praktik väntar så det är bara att bita ihop. 
Ett uttryck som jag by the way tycker ganska illa om. För det stinker av falsk klämkäckhet, tycker jag… Peace out för nu i alla fall. Var rädda om er därute!

6 kommentarer:

  1. Ny variant med diskborste, fniss men det funkade ju trots allt. Man tager vad man haver, sa ju Kajsa Varg.. Fina bilder! Höstväder igår?? Låter oroväckande..sommaren har ju just börjat!
    Ha en fin dag i praktikland!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, höst som i blåsigt och skitkallt... fast har inte gett om om sommar, än... :o) Kram vännen!

      Radera
  2. Jag älskar Say yes to the dress! Mest pga dom galningar som är där och provar! Och förundras över hur mycket en klänning får kosta! Parfym äger jag en enda flaska av och den används högst sporadiskt, mest för att jag själv får ont i skallen om det luktar för mycket.
    Ha en bra dag i praktikland. Här åker saxen snart fram....Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det där programmet helt fascinerande på så många sätt... ;o) Kram snygging!

      Radera
  3. Älskar dina djurbilder!!! Gärna fler sådana!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kul att höra, för ibland undrar jag om det inte är lite för mycket djur här... men väljer nog att lyssna på dig istället, för djurbilder är kul, tycker jag.. :o) Kram!

      Radera