Powered By Blogger

lördag 21 augusti 2010

Chrysalis höst vs Chrysalis vår

Jag fick ju hem mina två nyklickade Chrysalis minigown igår. Som tyvärr kom i skymundan i ilskan… Tänkte ge dem lite revansch för det nu.
Eller den ena i alla fall, den i cabaret, för jag upptäckte precis att jag helt glömde att ta bilder på den i dark indigo…

Jag skyller på feber, för jag mår inte ett spår bättre idag, tvärtom, bara att gå till matbutiken blev en pärs likt ett maratonlopp…
Och jag som även hade tänkt att prova lite 327:or och jackor som jag såg hade landat i den lokala Mollybutiken igår… Det fick vänta… :o(

Över till chrysalisarna. Cabaret. En helt underbar färg, till och med snäppet snyggare än jag hade väntat mig. Den är sig lik i modellen sedan den gjorde premiär i våras.
Men precis som både Jeanette och Katinka redan har konstaterat så är den trängre under bysten i höstens variant. Det gäller både cabaret och dark indigo. Och jag tycker att själva bystdelen är lite kortare också, svårt att förklara och svårt att visa på bild men jag gör ett försök här i alla fall.





Den undre bilden visar Chrysalis minigown i almost black från i våras. Båda underklänningarna på bilderna är i storlek 3.
Tanken var att visa på skillnaden men som sagt, svårt att få fram så jag vet inte om bilderna gör er något klokare…

Jag tycker även att höstens modell är en smula stelare i tyget. Fast det kan ju helt enkelt ha att göra med att mina tidigare chrysalisar är så sjukt mycket använda att de helt enkelt mjukat upp sig med slitaget...

Nu ska jag bädda ner mig i sängen en stund och hoppas på att feber och förkylning tröttnar på mig och bestämmer sig för att ge sig av innan kvällen är här… Vi ses senare. Kram!

8 kommentarer:

  1. gud vad fin blogg du har! bor själv i skåne nära ängelholm. tack ska du ha, har äntligen bestämmt mig för vilken färg jag ska ta, den vinröda är bara så fin på dig! ta gärna en bild på dig i den i dark indigo när du blir frisk. krya på dig! / Evelina

    SvaraRadera
  2. Ja det ser jag...den ser mindre ut i byst den översta! MÄH! De ser verkligen ut att sitta som gjutet på dig.Du borde vara Chrysalisens ansikte utåt!!

    är sjukt sugen på en i cabaret och en lite green nu måste jag säga=)! hmmm


    krya på dig

    kram

    SvaraRadera
  3. Såååå makalöst snygg den är i cabaret och på dig gumman! Super=)

    Kram och du måste ta det lugnt så du blir frisk! Soooooooova gäller=)
    Adela

    SvaraRadera
  4. Snygging! Börjar mer o mer bli sugen att köpa en sån....
    Krya på dig.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Hehehe...vi har köpt likadana. :D Har samma känsla med att de är lägre vid bysten, man ack så sköna och användbara. Jag hoppas så att det ska funka som en liten förlängare till Wigwamen sen. Har ju ingen nu men har bokat en i Velvet. :)
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  6. Åh vad snygg dendär färgen är i cabaret =)
    FY.... jag har fått likadan smitta som dej =( Fick köra hem från jobbet.... mår som en sill... har sovit 4 timmar på raken nu...
    Så nu sitter man här framför datorn... Hm... klickfingret vill, men inte plånboken *skratt*
    Krya på dej !
    Å du... då blir det kanske svårt för mej att komma i en storlek 3 i domdär ?
    ( dom jag klippte itu var ju 2 : or... satt liiiite för tight under brösten men själva bröstdelen var Tooooo small....
    Hjälp & tips önskas =)

    SvaraRadera
  7. Tjoho! Taradiddlen är liten så jag gick upp en storlek. Tack och lov för det behövdes! Vacker den där cabaret måste jag säga. Blir nog ett klick på den. Kramar!

    SvaraRadera
  8. Evelina: tack snälla! Ja den i cabaret är verkligen superfin, svårt att få fram exakt rätt färg på bilden bara. Lovar att ta bild på dark indigo också snart.
    Utanför Ängelholm. Jag bor i Helsingborg. Vet du om butiken Lita i Ängelholm fortfarande säljer Mollysar? Har hört att de inte gör det längre? Eller finns de någon annanstans i Ängelholm? Blir lite sugen på att åka till Ängelholm ibland eftersom jag tycker om stan.
    Såg att du också har en Molly-blogg, lägger till den i min blogglista om det är okej? Kram!

    Filippa: haha… tror det finns betydligt bättre kandidater till den posten ;o) Lite green finns givetvis på min önskelista också. :o)
    Egentligen är den bara lite mindre under bysten och att den liksom är kortare = smalare eller mindre tyg eller hur attsingen jag ska förklara över bysten uppifrån och ner liksom, inte runt själva bystdelen. Fattar du alls vad jag menar? Kram!

    Adela: ska försöka ta det lugnt, snart… jag lovar… ;o) Kram!

    Tina: ja du hade passat i den absolut. Och jag bara älskar att ha chrysalisar till 327:orna. Kram!

    Jeanette: ja likadana, från samma ställe, samma dag, och hemkomna till oss samma dag. Lite kul tycker jag. Men egentligen inte helt otippat :o) Och gissa om jag också vill ha wigwam velvet? ;o) Har dock inte bokat någon men lever på hoppet att hitta en (och gärna en svart också…) i alla fall. Dr Molly var ju grymsnygg i sin velvet! Kram!

    Åsa: haha… som jag känner igen den där förbenade konflikten mellan klickfinger och plånbok… Ska vi klura på ett helikopterrån vid nästa fikaträff kanske? ;o)…
    Jag skulle nog INTE kunna ha en 2 i dessa från hösten, har dock någon i 2 från våren, men de flesta har jag 3 i. Dessa nya här är 3. Jag har 80C i bh, är det till någon hjälp?
    Vet att de har dark indigo på Zebra men det är den enda färgen de fått in där tyvärr. Har inte varit på TamTam så jag har ingen aning om ifall de tagit in chrysalisarna. Men de gjorde det inte i våras.
    Fy attans att du också har blivit sjuk, så jäkla trist och jobbigt! Krya på dig älskade vännen! Kram!

    Linda: tack snälla, då vet jag! Hade span på en 2, min vanliga storlek men struntade i den auktionen eftersom jag misstänkte att den kanske inte skulle passa… jakten på en 3 är härmed inledd… :o)
    Cabareten hade passat dig, tror den är grym till plagg i powder, som jag vet att du har lite av. Och är skitsnygg i! Kram!

    SvaraRadera