Powered By Blogger

lördag 14 augusti 2010

Plagg jag saknar, utan att sakna…

Sitter här och läser ikapp lite bloggar och spanar samtidigt på höstkollektionen. Och det slår mig att det finns plagg som en massa av er andra har och suktar efter fler i andra färgsättningar. Men som jag helt saknar. Utan att sakna liksom. Lovely knit är ett exempel.


Jag kan tycka att den är fin på andra men jag har aldrig ens snuddat vid tanken på att investera i en själv. Jag har aldrig provat någon ens och är inte det minsta sugen.
Och då är jag ändå väldigt lättpåverkad av att vilja apa efter när jag ser finheter hos er andra. :o)
Precis samma sak är det med Fonda dressen och Grandma coat.


Fina. Men inget för mig. Och egentligen vet jag inte varför, det är inget jag kan sätta fingret på direkt.
Mer än att kattludd och fondor nog inte bör beblandas men det finns ju å andra sidan avluddifieringsborstar.

Vet inte vad jag vill ha sagt med det här inlägget egentligen, mer än att jag satt och funderade över det och så hakade fingrarna på av bara farten…

Har ni något sådant plagg, i var kvinnas mollyrob men inte i er, trots att de är snygga på andra?

Oavsett vilket; hoppas ni får en superbra lördag. Själv ska jag mest slappa. Kram!

18 kommentarer:

  1. förstår helt, massor med mollysar som är snygga på andra men som jag absolut inte skulle köpa själv. Bla alla ullkoftor som jag tycker kliar. Kramar

    SvaraRadera
  2. Som koftoman av tredje graden så har jag flera av dessa koftor.
    Fast jag tycker att det är lite coolt att du går din egen väg när det gäller dessa plagg - någon Fonda har jag inte heller...

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!
    Haha, här är minsann en som har alla tre och dom två nedersta i samma färg du visar. Grandma funkar så bra till arbetet, Fondan att drälla runt i, struntar i en hårig lite Otto, den översta har jag en glittrig variant av. Men visst finns det Mollysar som är så fina på andra men inte på mig men det har nog med att jag är tant.
    Kram och ha en bra lördag från Eva Och Otto

    SvaraRadera
  4. En till som är koftoman. Önskar att jag kunde ha dom som du och Katinka har bloggat om, den med tofs fram och som är stor som en pläd typ. Så fin men jag med mina 157 skulle nog ha fållen släpandes i marken. Har dock inte provat IRL.
    Har en LK i ull, almost blak och en röd i bommull. Har använt den röda en gång :-(
    Kul fundering btw.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Dr Molly: jag förstår dig precis jag har också supersvårt för kliande plagg.
    Jag har försökt att kommentera hos dig flera gånger, kommer upp nåt om error och så försvinner kommentaren i tomma intet… surt… ska försöka igen senare idag. Kram!

    Carina: visst är det coolt att våga vägra ;o) Kram!

    Eva: nä du där har du väldigt väldigt fel! Du är INTE tant!!! Och därmed basta! :o) Kram till dig och Mr O!

    Lillis: den koftan är lite längre fram än bak, så testa, för den är riktigt användbar till mycket. Och som koftoman borde den vara perfekt, funkar även bra som ytterplagg nu i höst. Kram!

    SvaraRadera
  6. Grandmas är inget för denna grandma. En poncho nej tack. Det finns en del som jag inte saknar trots att dom saknas i min garderob./K

    SvaraRadera
  7. Mimmi: nä ponchos går bort här också. Samma sak där; fina på andra men inte saknat här. Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej igen!
    Uttrycker mig som en sämre kratta ibland så du får ursäkta och inte kan jag stava rent heller haha.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  9. Det finns rätt många Odd Molly-plagg som är snygga på andra men absolut inte på mig. Typ de som är väldigt mönstrade, inte alls jag med skitcoolt på andra.

    kram

    SvaraRadera
  10. Ingen Grandmas och ingen tenfold knit i min garderob. Jag trivs inte alls med att det står Odd Molly med stora bokstäver på min rygg.

    Men i år kanske det blir en Tenfold knit om det nu verkligen är så att de tagit bort texten på ryggen. Vi får se :)

    Jag har köpt en Lovely knit, men känner mig inte riktigt hemma i den. Vet inte om det är modellen som är fel eller att jag bara har en storlek för liten. Fast jag stör mig på banden som manknyter precis över brösten. Känns skumt.

    Men alla dessa sitter jättefint på andra. Det är mest jag själv som inte riktigt trivs idem.

    Kramar från Viola

    SvaraRadera
  11. Ett plagg som är snyggt på andra är Poplin s/s Frilled bluse. Själv ser jag inte klok ut!! Detsamma gäller #329:an, vilket skämt! Idag ska jag hämta ut en Remix blouse, och den är ju lite lik - så får se hur det går med den....

    SvaraRadera
  12. Jag gillade inte lovely knit tills jag provade den :-)

    Grandmas coat var en av mina första kärlekar. Har två som jag använder flitigt.

    SvaraRadera
  13. livealot blusen! fina på andra men yäck! på mig!

    SvaraRadera
  14. Jodå, den omtyckta 327:an ser ut som en säck på mig även i minsta storleken. Såååå fin på alla andra.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  15. Eva: du uttrycker dig både bättre och mindre stavfelsnissigt än vad jag gör. Kram!

    Septemberflikka: jag har Chrysalis wrapar från vårkollektionen som är väldigt mönstrade men med alla mönstrade plagg som kommer nu i höst känner jag precis samma som du; inte för mig. Kram!

    Viola: tenfold. Den har jag inte heller, fast den har jag faktiskt provat och gillade som tusan, så varför det inte har blivit någon sådan vet jag faktiskt inte. Men jag håller absolut med dig om att det inte känns speciellt lockande att gå runt med Odd Molly i fet text på ryggen.
    Jag har en kofta (kommer inte ihåg namnet nu) som är som lovely knit med det där bandet man knyter över brösten. Och jag är inte helt bekväm med det. Skumt är ordet! Kram!

    Innerjoin: japp, där sa du en till som även gäller mig. Poplin s/s frilled. Jag ser ut som en tvångströjad Guantanamo-fånge i den… Men på andra är den snygg. Kanske lite det som är charmen… att vara snygg själv i något och låta andra vara det i annat… ;o) Kram!

    Helene: det kanske är det som är grejen, att jag ska prova den. Får se hur det blir :o) Grandmas är skitfin, förstår att den är kärlek för andra, kan som sagt inte sätta fingret på varför den inte är för mig. Kram!

    Filippa: Livealot har jag X 4. Men jag fattar exakt ändå, för emellanåt – typ varannan gång jag använder den, så tycker jag att det är fet gravidvarning på den. En riktig kamelont… Kram!

    Livet i byn: jag tyckte också det väldigt länge med 327:an. Men hux flux en dag så sa det bara klick. Sjukt eller hur, men så kan det ju vara med Mollysar. Utan att vi riktigt fattar hur det gick till… Kram!

    SvaraRadera
  16. Både lovely knit och grandma har jag haft svårt för tidigare men nu har jag blivit helt galen i lk och har köpt den snart i alla färger som kom i våras. Grandma har jag också en men där är jag fortfarande inte helt övertygad att den är för mig.

    SvaraRadera
  17. Efva: ja det där har man ju varit med om med en hel del plagg, att man tvärvänder. Så jag kanske sitter här om ett halvår och jagar livet ur mig efter LK, och får äta upp det här inlägget... vem vet ;o)

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Halkade just in här och gillar din stil och konstaterade att flera av dina plagg har jag med eller har på önskelistan. Skip a beat-klänningen till exempel provade jag på rean på OM-butiekn och blev sååå sugen på. Tyvärr fanns den inte i min storlek så jag kom hem med toppen.

    Roligt när jag kom ned till den här inlägget och konstaterade att dessa tre plagg finns inte hos mig och kommer nog heller aldrig att göra. Dels är de interiktigt jag och dels är de för vanliga tror jag. Jag blir lite anti av det... :)

    SvaraRadera