Powered By Blogger

fredag 6 augusti 2010

Tack och lov – det är fredag

Gick ju och la mig tidigt igår eftersom jag var ruggigt stentrött. Men inte blev det speciellt mycket skönhetssömn för det.
För när maken är borta händer det ganska ofta att hans hund går bärsärk och övar i timmar på sin operainfluerade sångförmåga. Och i natt fick hon för sig att det var läge för ett sådant race…
Så jag är minst lika trött idag. Tack och lov – det är fredag. Som jag längtar tills det blir dags att stämpla ut!

Dagens outfit präglar min trötthet, jag ryckte nämligen bara första bästa plagg ur garderoben.


Biketten
Limited edition silkdress
Chrysalis minigown, powder
Jeansleggins från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos

Nu ska jag ut i verkligheten och vara trevlig en runda... Vi ses senare. Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag gillar verkligen dina stövlar! Tycker du att dina töjer sig? Är de smala i storleken och har du din normala storlek? Tyvärr finns de inte kvar i min storlek, men jag kanske har hittat en look-a-like (inte i materialet dock). Ska lägga upp bild på bloggen senare.

    SvaraRadera
  2. o super snygg blev du!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Gillar din klänning idag! Fast du är alltid så där (rockigt)snygg *avis*
    Kram

    SvaraRadera
  4. Fröken Abbe: jo jag tycker nog att de töjer sig. Eller snarare kasar ner väldigt mycket. Tyvärr för det är störigt och inte lika snyggt tycker jag. En look-a-like i annat material låter som en bra idé. Jag är själv på jakt efter något liknande nu till hösten fast kanske i skinn istället. Och svarta. Eller möjligen i mörkt gr¨ått. Kikar in hos dig och tittar. Kram!
    Tina: Tack darling. Kram!
    Lillis: haha… ja den där så kallade rockstilen hänger med. Så därför har jag gett upp den kvinnligt romantiska looken…. Den som jag tycker är så snygg men som jag absolut aldrig får till… :o) Kram!

    SvaraRadera