Powered By Blogger

torsdag 5 augusti 2010

Var är chrysalisarna?

När man sitter vid en dator och jobbar så är det ganska svårt att hålla fingrarna i styr från att även smygspana in lite av höstutbudet som har börjat trilla in i webbutikerna.
Men jag kan inte låta bli att undra; var är chrysalisarna?

Om jag inte har snurrat till det fullständigt i min lilla skalle så har jag för mig att de redan har släppts i någon utländsk webshop…

Och på Redhe of Sweden hittade jag deras kortare kusin Suiteheart minitank. Och då borde ju rimligtvis Chrysalis minigown också finnas med i det här släppet.
Eller är jag helt ute och cyklar i fullständigt obefintliga terränger? För inte kan det väl vara så att inte en enda svensk webshop har tagit in dem?...

Är det någon som kan hjälpa en vilsen tant genom att bringa klarhet i frågedjungeln… Kram!

6 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Här är en till som undrar men det är väl för att ett par finns på min prioettlista.

    Svar på föregående fråga:
    Semester? Det ser så bra ut i början men nej det blir en hel del jobbande. Åker med mannen till Venedig i början på september och då går det ju inte att göra någonting.
    Kramar från en tant till en annan

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man fråga sig Men jag har för mig att de fanns med på den listan som någon publiserade över vad CD beställt. Min fundering är om man ska tänka större storlek på sidenplaggen i denna kollektion med eller om de är ändrade så man drunknar i dem om man gör det...

    SvaraRadera
  3. Nä den kommer nog bara i kommande släpp, så inte har du missat dem=)

    har dina Chrysalisar hållt bra? Ja du vet ju hur mina blev=)

    Du i Chrysalis minigown i cabaret plus din nya skinnjacka- Helena Christensen släng dig i väggen!!=)

    kram

    SvaraRadera
  4. Ja, man funderar ju på när chrysalisarna kommer faktiskt, men det är väl minst 1 släpp till?

    Mitt paket från säljaren på tradera har inte kommit ännu. Jag är ju inte 100% säker på att hon har skickat det, men det har ju gått 8 dagar nu.
    Ställde frågan på ett forum om någon varit med om att paket försvinner och det hade två stycken. Tydligen försvinner ett par procent varje år.
    Suck...

    Men superskumt att du inte fått från Lisen ännu? jag har inte handlat därifrån själv någon gång, men har fått intrycket att de var väldigt bra att ha med att göra.

    Visst är den här väntan på paketen riktigt störig!!

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  5. Sitter och undrar det samma! Det är väl som Filippa säger, den kommer med nästa släpp! Visa oss skinnjackan på nu för guds skull människa! (Känner du pressen;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Eva: haha… jag skulle kunna skriva ett långt förmaningstal om att det är långt tills september… ja en hel månad i alla fall… och om inte den gick hem så skulle jag istället kunna komma med att du nog kanske borde passa på att slappa lite nu så du är pigg och fräsch i Venedig… men jag vet hur vi 2 tanter är… Vet bäst men gör tvärtom ungefär ;o) så därför säger jag inget. Men jag tänker på dig… att du BORDE…
    När det gäller chrysalisarna så får vi väl hjälpas åt att hålla koll när de dyker upp. Kram!!!

    Sofia: PRECIS vad jag också satt och funderade på innan idag… storlekarna… hmmm… klurigt det där…
    Och när du säger det, någon färg har jag också för mig fanns med på deras inköpslista. Jaja då finns det ju hopp i alla fall. :o) Kram!

    Fillipa: haha… goa du!!! Hade jag haft hennes kropp så… Nu har inte Skånetant det så Skånetant får köra det med fler plagg emellan istället :o)
    Läste mellan raderna att du fattat min desperation efter fler chrysalisar. Du måste ha haft värsta otruen i Lndet för mina har inte gått sönder någonstans. FÖRUTOM i någon enstaka knapphälla baktill men det var snabbt och lätt åtgärdat med synålen. Håller tummarna på bättre tur nu OM du vågar chansa igen. Kram!

    Viola: plånboken hoppas på nästa släpp så då gör jag också det… Skittrist med ditt paket!!! Sa inte säljaren att hon hade skickat? Är det någon som bor i mina nejder så hojta så går jag dit och ringer på dörren! Paketväntan är det värsta som finns har jag märkt. Håller tummarna att du (och jag) får imorgon! Kram!

    Linda: haha… jaja… jag får väl tillägna nästa inlägg åt dig. Fast att jag har kastat bilderna jag tog med jackan idag. Snordåliga allihop… men men.. jag rusar iväg och rotar i papperskorg på stört. :o) Kram!

    SvaraRadera