Powered By Blogger

fredag 27 augusti 2010

Ser den lite säckig ut? Eller inte?

Eftersom Linda ligger och vrider sig otåligt på sin sträckbänk ;o) så kommer mitt ”hemligköp” här:


Tutu T88, white

Jag vet att jag hade lite military som överst på önskelistan men varför hålla fast vid något när man kan tvärvända på en femöring och plötsligt få en ny favorit?… Så därav denna kulör, som frotterar sig bättre med övriga Mollysar i min garderob. MEN.
Jag tycker att den känns en aningen för stor. Och om man tittar i kanterna av bröstområdet; ser den lite säckig ut? Eller inte?

Jag vill ju som fan att den ska passa eftersom byteskrångel känns lite för avancerat för min hjärna just nu… så jag hoppas ju att ni ska säga att jag inbillar mig men hellre ärlighet…

Sov gott, vi ses imorgon. Kram!

19 kommentarer:

  1. Jag vet faktist inte. Ska jag vara riktigt ärlig så är det inget som stör mig. Har du provat en storlek mindre? Fin som f-n är den! Har ett klickfinger som är dösugen på den svarta;) Kram och go natt!

    SvaraRadera
  2. haha... precis när jag skulle gå in till dig och meddela att inlägget var färdigställt så är du redan här. Snabb som en vessla :o)
    Jag provade lite military när vi var i Malmö, på Ajabaja, i storlek 1 = perfekt. Provade sedan den svarta i 1 på Åhlens = för liten. Den vita testade jag dumt nog aldrig men vågade inte chansa på 1 så det blev 2...
    Om det nu är snällt eller skittaskigt så måste jag bara säga att du var förbenat snygg i den svarta! Kram!

    SvaraRadera
  3. Ser så fint ut, jag provade både 1: och 2:a och när jag beställer så får det bli en 1:a.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Jag provade en sådan i min vanliga storlek och tyckte som du att den kändes pösig vid sidan om brösten. Tyvärr fanns inte mindre storlek att prova, så vet inte om den varit bättre.
    Jag trivdes inte med pöset, men det är ju en smaksak...

    SvaraRadera
  5. Det jag såg först var bara , Skit snygg! Men, ok, lite bylsigt kanske den är mellan armhålan och bysten. Men hur mycket kommer du att störa dig på det?Tycker annars att den sitter fint på dig och tycker inte aytt du behöver byta. Men... du ska trivas själv!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  6. den är supersnygg men hade nog föreslått en storlek mindre? Kram

    SvaraRadera
  7. Råder dig att krångla med byte för den sticker liksom ut vid bysten och det är inte snyggt. Du kommer inte trivas till 100% och kanske ångrar dig sen när det är för sent att byta. Såg hur den i Military i storlek 1 satt på dig och det var klockrent. Men färgen du valt är himla fin på dig!!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. en strl mindre tycker jag...kram

    SvaraRadera
  9. Tack för era kommentarer! Det finns ingen 1 kvar på Redhe of Sweden där jag köpte den här. :o(
    Ska prova och känna in lite i morgon. Går kanske till lokala butiken imorgon, den jag inte varit i på länge för att se om de har den i 1 så jag kan prova... (den andra butiken - där jag har varit - har också sålt slut denna i 1... )
    Nu = sova! Så Gonatt & Kram!

    SvaraRadera
  10. Om du stör dig på det nu kommer du att göra det sedan också!
    Skicka tillbaka och beställ en mindre någon annanstans!
    Natti natti
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Tack snälla snälla :)
    Men inte kan väl jag....

    Provade den där Tuttblusen och den funkade inte alls på mig, otroligt hur olika det kan vara

    SvaraRadera
  12. Hei, jeg syns den er kjempefin på deg. Jeg vet ikke om du blir enda finere i en mindre, men syns hvertfall denne er nydelig til deg.
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  13. A-K: ja det lutar dithän... tyvärr verkar den vara slut i 1... får leta vidare. Kram!

    CLE: klart som fan du kan... vi hörs! Kram!

    jippi: tack snälla! hoppas hitta en 1 att prova i butik idag. Kram!

    SvaraRadera
  14. Gomorron Josanne!!

    Blusen fanns i white i Malmö häromdagen både på factory och Åhlens i alla storlekar. Även i military om någon skulle vara intresserad:-)
    Jag har haft samma dilemma som du med storlekarna, nu har jag två i olika färger i olika storlekar men jag trivs bäst i den mindre trots allt.

    SvaraRadera
  15. Godmorgon hjärtst!
    Tycker du ser väldigt fin ut! Din känsla o som A-K skriver..störs av det nu, kommer du göra det sedan också. Kan du inte hitta någon på stan idag så kan du skicka tillbaka den på måndag kanske! I vilket fall som helst tycker jag fortfarande du är snygg i denna. Ha en bra (shopping) lördag! KRAM

    SvaraRadera
  16. Lingonberrie: åh tack snälla för tipset! Skulle jag inte hitta den så får jag hålla tummarna att den hänger kvar där på vår träff den 11:e. För visst ska du också med? Kul!
    Visst är det jobbigt med dessa storlekar, jag har allt från 1-3 i garderoben, galet egentligen när det handlar om ett och samma klädmärke… Kram!

    Annelie: ja det är så jag tänker, att jag kommer att störa mig, för det var det första jag såg och tänkte när jag fick på mig den. Trist för jag älskar den för övrigt och den sitter bra överallt annars också… kanske är det så att de glömde att vi har bröst när de gjorde chrysalisarna och så tar de igen det i tutu… komiskt man egentligen just med tanke på bröst… :o) Kram!

    SvaraRadera
  17. Jag provade först en stl. 2 och tänkte ok. bra.Det får bli det, men så var det ett fult fel på just det exet och sista tvåan så då provade jag en etta: och oh la la: den var bättre! Så då blev det en etta!

    Nu tyckte jag att jag kunde ha både 1 och 2 men visst är den lite stor i storlek. Det obehagliga är ju att det inte behöver stämma i de andra färgerna...eller ens inom samma färg ....i sann odd molly anda! ;-)

    SvaraRadera
  18. Jag håller med övriga om att 1:an sitter nog snäppet bättre på dig även denna sitter ju inte så fel att det stör. Hmm, klumpigt uttryckt, men jag kommer inte på något bättre att säga ;)

    kram från Viola

    SvaraRadera
  19. Forbid me not: i sann odd molly anda - haha... ja du har en klar poäng där. Det är ju helt rubbat med storlekarna. När vi var på träff i Malmö så provade jag lite military i 1 - fanns bara en 1 framme och den passade perfekt. Provade sen almost black men den var alldeles för liten i 1. Och jag tror knappast att vi pratar viktuppgång på en storlek under en halvtimme... :o) Kram!

    Viola: haha... fattar precis vad du menar. Kram!

    SvaraRadera