Powered By Blogger

fredag 27 augusti 2010

Dagens, smygtips & brev från tokdårar…

Maken åkte till Stockholm i morse för att jobba på tatueringsmässan som pågår i Münchenbryggeriet hela helgen
= smygtips till tatueringssugna, runt 100 riktigt duktiga tatuerare från hela världen finns samlade… klicka här så får ni mer info…

Med sig tog han vår kamera och lämnade mig med en som komiskt nog egentligen är snäppet ”finare” men som vare sig jag eller han fattar ett skit av hur den funkar. Det har jag försökt klura ut nu, och faktiskt lyckats hyfsat, åtminstone tillräckligt för att visa upp dagens, skrynklig på det sättet som en Molly kan bli efter en hård dag på jobbet:


Mockajacka från Ellos (premiär)
327:a i mörkblått
Chrysalis minigown, cabaret
Jeans från Gina Tricot
Mockastövlar från Ellos

Jag är ingen Amerindklänning rikare idag heller… tyvärr… :o( men när jag länsade brevlådan idag så hittade jag ett kuvert innehållande det här:


Ett brev från DHL om att de har ett paket till mig och att jag ska ringa dem snarast för att boka tid för utkörning.
Ursäkta mig men jag har väntat på ett samtal från DEM de 3 senaste dagarna efter det där telefonsamtalet (som jag kollade direkt och det var verkligen DHL som ringde) där de sa att de skulle leverera i ONSDAGS...
Hallå era jävla tokdårar liksom…

Men nu är det så här att jag har lovat mig själv att inte ens ägna en hundradels sekund åt att tänka på den där jävla klänningen eller puckon till Traderasäljare eller idiot-DHL eller brevbombrecept på hela helgen så därför droppar jag ämnet Amerinden snabbt som attans igen.

Istället har jag riktat över mina bryderier på en nyanländ Molly som jag i yttersta hemlighet har undanhållit att nämna här. ;o)
Jag älskar den. MEN. Är riktigt osäker på storleken. Tänkte visa och låta er tycka. Ska bara käka, rasta vovvar och fixa till bilderna så återkommer jag med det lite senare… Kram så länge!

11 kommentarer:

  1. Måste du hålla på och hålla mig på sträckbänken så där;) Visa på en gång! Snygg i nya Chrysalisen i dag:) Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. Linda: ja det får bli sträckbänk i Bergslagen om Skånetant ska slippa svimma av hunger och vovvar tuppa av på grund av förstoppning... ;o) Löv jo :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Jaha, då är det bara att vänta då..Kram

    SvaraRadera
  4. Ah mockajackan ja. Jag är lite som din bloggsyster Åsa - gillar att klippa o klista. Har varit nära att kapa fransarna ett par gånger men lyckats hålla mig. Missar tyvärr tatueringsmässan som du var så gullig och tipsade om för en tid sedan trots att jag nästan bor granne. Har jobbat som en galning i dag och ska nu börja packa för att sätta mig på ett plan till Mallorca kl 05.55 i morgon bitti. Inte så att jag gnäller ;-) men lite dålig timing är det ju.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Snygg är du i dag! Chrysalis fattas i min Molly-garderob...
    Kram Affi

    SvaraRadera
  6. Nu börjar jag bli otålig här! Mova på;)
    Skojar bara, ta det när du hinner! Har för lite att göra med sovande barn och skit på tv bara;) Kram

    SvaraRadera
  7. Så snygg så snygg..!!!
    Ligg lågt med amerinden sen kommer den som en glad överaskning och då får du komma in hit och skryta så vi kan sucka ännu en gång så vacker du är ;-))

    Kraam

    SvaraRadera
  8. Jo men visst kommer jag ihåg din i chalk, den har liksom etsat sig fast i minnet och tycker precis som du att det lyser upp lite. Men tror du att blevfisen jag passar i den? Fast jag blir än mer blek i svart egentligen....??? Det var den ljusa jag provade och föll som en fura för attans vad den satt perfekt.
    Jag sitter också här och väääääntar nyfiket. ;) Skojja bara, ska ta och dricka lite te och koppla av tror jag.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Annelie: ja tyvärr har du ju rätt men fy attans vad jag hatar att vänta… Kram!

    Anne: INTE kapa några fransar, de gör ju halva jackan. Men så är jag också en sucker för allt som hänger och prålar till det… japp, jag har zigenarblod i kroppen (farfar var zigenare). :o) Vad är en tattoomässa när det finns Mallis! Ha det superbäst och njut lite för mig också! Kram!

    Affi: jag skulle inte kunna leva utan mina chrysalisar känns det som. Men om du ska satsa på en så rekommenderar jag de från i våras för de sitter snyggare och är skönare i tyget. Kram!

    Linda: You got it! Fast det vet du redan. :o) Kram!

    Mia: haha… du är för söt! Visst har du en Amerind? Eller är det Siddlesaddle (eller hur det stavas) så på tal om att skryta med vackerhet så kan du titta på dig själv i den. Love it! Kram!

    Jeanette: om du kan hålla dig till den 11:e så lovar jag att vara ärligaste smakrådet med jackan! Kram!

    SvaraRadera
  10. Har du ringt?? Snart ska du se att klänningen är hos dig, det gäller bara att bita ihop det sista.

    Vad roligt att se ett plagg i cabaret ihop med marinblågg. Riktigt snyggt enligt mig!

    KRAM

    SvaraRadera
  11. Linapina: nä de hade ju hunnit fredagsstänga innan jag hann hem och hittade brevet. Får bli på måndag. Tyvärr ligger DHL långt som bara tusan bort och utan bil blir den svår att plocka upp själv annars hade jag hängt på låset på måndag. Nu får jag hänga på telefonen på måndagmorgon istället.
    Ja det funkade rätt bra med mörkblått och cabaret eller hur? Kram!

    SvaraRadera