Powered By Blogger

tisdag 10 augusti 2010

Dagens – kärlek direkt

Har ju lovat, så då fick jag ju se till att hålla det också. Att köra mitt inköp från igår, mitt första plagg från höst 2010, som en dagens outfit.


Quicktrip tunic, almost black
Här tillsammans med Chrysalis minigown, lilac.

Jag var väldigt nyfiken på den. Tyckte den såg ut som den perfekta jobbtunikan som passar till allt. Men så läste jag att några av er, som fått en chans att stifta irlkontakt med den före mig, tycker att den är tunn och sladdrig i tyget.

Så med det i huvudet var jag skeptisk när jag ryckte tag i den i samband med koftprovningen igår.
Men det blev faktiskt kärlek direkt.
Visst den är väl inte gjord av det fetaste tyget direkt men jag hade väntat mig pensionärstanttygslisk. Istället tyckte jag bara att den var mjuk och skön.

Den vita, som jag inte provade men testade genomskinligheten på, går det att se igenom. Men svart är svart så därför har denna undsluppit den egenskapen.
Mjuk och skön absolut. Det känns definitivt som att den kommer att få luftas mycket i höst.

Nu ska jag göra det jag gör allra mest; jobba. Ha en bra kväll. Vi ses imorgon. Kram!


16 kommentarer:

  1. Du är jättefin i den! Grattis till ett bra köp och tack snälla för rådet om klänningen. Du är så fin i den och om jag bara vore hälften så fin så är jag nöjd. Tusen kramar!

    SvaraRadera
  2. Superfin!! Den ser sjukt bekväm ut precis som min Quicktip blouse. Jag kanske ska satsa på en i svart istället för en vit. Gillar inte direkt att det är genomskinligt.

    Kram snygging

    SvaraRadera
  3. Ja men visst vad det samma som jag har!! Den skön..perfekt vardagstunika! Du passar förstås hur bra som helst i din. Har provat igenom nästan alla mina koftor i både bomull o ull över denna. Fick även en icke Molly men ack så snygg svart mjuk skinnjacka av maken. Roar mig med provning i min frustration över inte kunna göra en massa annat, fast det är ju roligt ändå. Vad mycket som finns i garderoben, bra o slå en kik ibland.
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jättefin och verkligen användbar..den ska jag kolla på!!
    Kram o ha det jättebra!!

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Den är verkligen fin och så superb till söta vovvetatueringen.

    Tittade på den när jag var i Oskarshamn hos föräldrarna men det blev en Quicktip blouse istället, perfekt i mitt kall. Dessutom har mannen i mitt liv, den underbara på många sätt men totalt klädointresserade kommenterat dagens klädsel med ett ja, du har nog rätt OM är riktigt snyggt. Trägen kanske vinner.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Katinka: jag blev kär i den när jag såg den i Mollybutiken i Stockhom i april och sedan dess har jag inte kunnat glömma den. Köpte min på Redhe och älskar den! Låter som att du har slagit till. Grattis i så fall! För du kommer att bli MINST lika snygg i den som mig, så det så! Kram!

    Jeanette: kan tänka att det är lite samma tyg som i din blouse. Jag är jätteglad för den. Genomskinligt är inte min grej heller så en vit kommer det inte att bli, även om jag hade en liten fundering på den också innan jag såg den. Dem rosa såg jag men tittade aldrig noggrannare på dumt nog. Och den röda fanns inte så den vet jag inte hur den är. Kram!

    Annelie: vad kul att det var den, vi misstänkte ju det. Och att du också gillar den. Ja klädprovningar kan vara superkul, tyvärr hinns det inte riktigt med, jobb, jobb, jobb… :o(. Visst är det kul att upptäcka saker i garderoben som man inte trodde att man hade. :o) Kram!

    Chatarina: tror att antingen så gillar man den som tusan eller så tycker man väldigt illa om den. Hoppas du kommer att gilla den för den är så skönt och väldigt användbar. Kram!

    Eva: haha... jag glömmer ju att jag har de där tatueringarna så i en tiondelssekund undrade jag vilken hundtatuering du menade… tanten här är snurrig värre idag…
    Stort grattis!!! Till att du fått han att begripa sig på klädsmak! Tog ett bra tag för mig också jag lyckades få maken att komma till insikt men nu är han ju också lite såld eller vad man ska kalla det, så snart får man väl läsa om vad kärleken köpt till dig… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Verkligen super mjukis, kommer klart att bli använd i höst, perfekt till olika kombinationer./K

    SvaraRadera
  8. Mimmi: precis! Och som jag skrev hos dig så var din kombo skitsnygg! Kram!

    SvaraRadera
  9. Så snygg som den är på dig var den tammefan inte på galgen. Såg dessutom Jeanette i Quictip blouse, lika fin. Får nog prova....Bildcollaget gjorde jag i Picasa, fick knöla en stund men det blev bra. Som du säger kan man ju inte förhandsgranska, jävligt dumt! Man får lägga till och ta bort, krångla....Kram och god natt!

    SvaraRadera
  10. Jag gillar den verkligen!!! Mycket sugen ;)
    Hur är den i storleken?

    SvaraRadera
  11. JA!! Den var du superfin i! Får nog ta mig en närmare titt på den jag med faktiskt. Ser supersöt ut!

    SvaraRadera
  12. Linda: klart du måste testa den, säger hon som inte alls försöker lura in plastsyrran i fördärvet... (det g¨år nämnligen inte för hon är redan i fördärvet hon också...:o))
    Ja det är just krånglet och att det kan bli skitfult och att man då kanske inte får tillbaka den gamla igen som gör att jag drar mig för att ändra här... Kram!

    Innerjoin: jag tycker att den är normal i storlek, jag tog min vanliga 2 och tyckte den funkade perfekt så jag provade inte ens fler storlekar. Kram!

    Sannni: japp, klart du måste ta en titt. Och jag säger som till Linda; försöker inte lura in dej i fördärvet - du är redan där du också ;o) Kram!

    SvaraRadera
  13. Jag hade haft på mig Magnolia dress med just de tightsen och orkade inte byta om fullt ut men kom fram till att jag inte kunde fota med bara tightsen iaf. :D :D :D Ja, och jag blev lite sugen på en Quicktip tunic efter att ha sett dig.... :D

    SvaraRadera
  14. Jeanette: coolt var det i alla fall!
    Och vilken tur att du och jag har så enormt bra inflytande på varandra... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  15. Så snyggt!! hur är den i storleken ? hade tänkt köpa en men är lite orolig för boobsen ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  16. Wow - den är superfin på dig! <3

    SvaraRadera