Powered By Blogger

söndag 8 augusti 2010

Framlyft ur skymundan

Jag har lagt så mycket fokus på chrysalis wrapen som jag INTE har fått (grrrr igen..) så att det efterlängtade plagget som jag faktiskt har fått hem har hamnat i fullständig skymundan.

Dags att ändra på det och lyfta fram Skip-a-beat dress, rouge i ljuset:



Under chysalis minigown i rouge. Och lite CC jacket på köpet eftersom den ingår som en part i den kombo jag har fantiserat ihop i huvudet.
Fattas; bland annat ett par snygga högskaftade stövlar i svart eller mörkgrått. Vet precis hur jag vill att de ska se ut… som de vackra Adela visade upp häromdagen, här. Fast då i annan färg.

Men var hitta dem?... Hojta gärna om ni vet... Jakten är i alla fall inledd...

Hoppas ni har en bra söndag. Vi ses senare igen. Kram!

15 kommentarer:

  1. Snyggt!
    Hoppas att du får en fin dag!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Habba habba habba! Det är en outfit som kvalifieras som en MUFASA! outfit! Skitsnyggt tjejen! Den klänningen är verkligen 2 die 4.. Men du!! Kolla in Laredute. De har ett par stövlar där som går i svart/grått som jag tror hade passat perfekt! Kram

    SvaraRadera
  3. A-K: tack detsamma! Kram!

    Sanni: tack för tipset, jag rusar in och kollar genast. Kram!

    SvaraRadera
  4. Meeeeen..hur snyggt var inte det där då??=)
    Åå alla dina kombos!! Du godisgumman, prova kanske att ringa COSY HOME i Halmstad och fråga efter märket...eftersom jag drabbades av alzeimer light och glömde var de kom ifrån! De kanske sen kan tipsa om butik nära dig! Hade SÅÅÅ gärna köpt dom om inte semesterkassan varit ganska tunn den där sista dagen där....hmm....;D

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  5. Hallå där snygging!! du ser helt fantastisk ut i den där outfiten :-)
    Hoppas du får en fin söndag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Super snyggt! Detta va ju perfekt ihop!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Sjukt, sjukt, sjukt, sjukt snyggt!!! Avundsjuk? Näää! Kram gumman!

    SvaraRadera
  8. Jamen visst är du SNYYYGG!! Din skinnjacka o du passar så himmelens bra ihop..
    Skip-a-beat dressen var verkligen roligt hamnade hos dig också! Gillar min väldigt mycket faktiskt. Provade den med mina roskängor som hastigast nu. Dom kan vara ett klart alternativ till mina Timberlands-stövlar, tål o prövas igen..snart kan du ju pröva själv. Kollade storleken på mina, tydligen normala, brukar oftast ha 37 (ibland 36 har små fötter till min längd..).
    Kram kram

    SvaraRadera
  9. Hej Josanne!

    Du är helt enkelt bedårande, snyggaste makan och matten, tänk att bara spatsera omkring så där och då gärna med ett glas bubbel.
    Grattis verkligen.
    Nu över till tantlogiken för den är så bra:
    Har idag i regn haft hemvändargudstjänst i älsklingens församling, trevligt och det var även försäljning från lokala producenter och hantverkare, köpte en massa grönsaker, honung och ett per fantastiska mönsterstickade vantar för 100:-!
    Hur många Molly blir det?
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  10. Amen.... är det SANT ??? jag har precis fått upp ögonen för dendär du hade på dej, livingloving.... men jag vill ha den i brunt... å vad skådar mitt öga om den inte dyker upp i din Odd garderob... Jisses, har damen planer på att sälja ? En tvåa i denna hade jag nog fått plats i :-)
    Å jag var precis på sidan med stövlarna som Adela visade, men nu har jag ju glömt igen vilken det var ... återkommer om minnet återhämtas ;-)

    Å du, din Skip-a-beat dress är översnygg !

    SvaraRadera
  11. Riktigt snyggt! Kolla stövlarna på www.biskopsgarden.com Jag tror att de var primeboots och att de finns där. Jag bjöd aldrig på klänningen utan åkte bort och reflekterade över att det blev ett bra pris sedan! Känns helt OK att det var du som fick den för den kommer att vara ursnygg på dig! (Annars hade jag nog haft lite ågren över att den stannade på ett så rimligt pris!)

    SvaraRadera
  12. ....FANTASTISKT MAKALÖST SNYGGT, båda plagg sitter perfekt på dig!
    KRAM!

    SvaraRadera
  13. Grymt snyggt ihopa!!! Som gjort för dig.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Du är så vacker i dina finkläder! Oh, oh, oh.... Och färgen i din klänning. Här sitter jag och suckar.

    SvaraRadera
  15. Adela: jo tanken att ringa dem har slagit mig, gör nog det. Haha, ja den där semesterkassan tar lätt slut snabbt, precis som klädkassa… ;o) Kram!

    Peggy: tacktack söta du!

    Tina: tackar sötnos. Kram!

    Linda: fast skip-a-beaten är faktiskt lite på gränsen till för stor… Dock int edet enklaste att försöka hitta en mindre så den får väl vara för stor så… Kram!

    Annelie: han kom hem med dem, det var precis samma som dina, tror de passar, provade bara som hastigast får prova dem lite bättre idag. Kram!

    Eva: haha… väldigt ont om just bubbel i det här huset men ska ha det i bakhuvudet till en annan gång. :o) Och visst är tantlogik något helt underbart och jag bara älskar dina resonemang. Mycket. Kram!

    Åsa: har fått den av maken och saker han har köpt får jag aldrig sälja…. Men OM så vet jag… Och du hade lätt kommit i en 2. Kram!

    Sofia: tack för tips, ska kolla! Haha… vad söt du är med klänningen. Visst blev den riktigt billig. Problemet nu är bara att jag inte har fått vinnarmail av säljaren. Har mailat henne själv men fortfarande inte hört något. Kan ju vara så att hon ångrat sig och inte vill sälja så billigt… Vi får se hur det går. Och skulle den inte funka på mig så har du förstatjing! Kram!

    Filippa: klänningen är faktiskt lite för stor, försöker att inte låtsas om det. Kram!

    Jeanette: du är för snäll. Tack. Och Kram!

    Tarleena: hej, vad kul att se dig här igen, har saknat dig i Blogglandia. Kram!

    SvaraRadera