Powered By Blogger

tisdag 3 augusti 2010

Höstförvirring blev ett klick

Nej, jag har inte slagit till på något reaklick idag. I alla fall inte om man bara räknar in webbutikerna...
Men om man däremot adderar den så oemotståndliga köp nu-knappen hos Tradera så är jag skyldig... Till att ha slagit till på en sådan här:


Praire short sleeve dress, almost black

Fast det är inte mitt fel. Det är Fengxumammas, Mias och höstens. De underbara Mollyssystrarna för att de gör så kanonsnygg reklam för den att de borde få fett betalt av Odd Molly för det….
Och den sistnämnda för att den komma skall.

För även om det inte har börjat kännas höstligt här överhuvudtaget så har jag ändå fått små förvirrade släng av att dra ögonen ditåt. Såklart främst ur klädselsynpunkt.
Och då var den här helt enkelt oundviklig i min garderob.

Med tanke på min pågående nojja över uteblivna paket, som har nått hysteriska höjder vid det här laget, så var jag helt bestämd på punkten att nu ska jag fan aldrig mer handla där något jävla skickande är inblandat.
Efter 5 sekunder sa det klick i alla fall. Det är ta mig tusan shoppingtokig tantlogik på hög nivå :o)…

Sov gott vänner! Kram!

7 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Grattis till den vackra klänningen och tantlogik, vilket underbart ord. Har idag varit med älsklingen och hans syföreningar på utflykt och där frodas verkligen tantlogik och tanthumor, den äldsta på styvt 90 shoppar glatt på och tycker att lite nytt behöver man unna sig.
    Kram igen från Eva

    SvaraRadera
  2. Man ska inte vara sämre än att man kan ändra sig;D
    Jag älskar min klänningen och den tillsammans med jeansjackan är säsongens bästa köp. Hoppas du blir lika gladd för din. Jag ser fram mot dina kombos för då kommer jag få många roliga och nya tips.

    massor med kramar

    SvaraRadera
  3. Den kommer att sitta som en smäck på dig! En riktig Josanne-klänning. Du var fö skitsnygg i sidentunikan (som jag inte vet vad den heter) i dag. Visst är den skön?! Kram och go natt

    SvaraRadera
  4. Den klänningen är verkligen så fin! Själv har jag blivit en riktig fegis när det gäller att köpa på tradera. Kul att du vågade och hoppas den blir kanon!

    MVH Em

    SvaraRadera
  5. Ja det är konstigt men trots att man bestämt sig för vissa saker så gör man tvärtom. Jag skulle aldrig handla på Ajabaja mer men kunde inte hålla det i somras.

    SvaraRadera
  6. Så snygg! Jag slog ju till på den i lite green efter att ha velat hela våren...
    Kram

    SvaraRadera
  7. Eva: ja tantlogik kan man nog även ta till när folk tycker att man agerar knasigt. För vem kan säga emot en tant med egensinnig logik liksom… Älskar äldre som är av den kalibern som ”era” damer, jag träffar på dem ibland i mitt jobb också och de är helt underbara. Man blir så glad av deras gnista. Det ger hopp. Kram!

    Fengxumamma: känner mig rätt kraftigt som en härmapa… har spanat på den länge men ni hann ju före. :o) Kommer nog att få en chans att sno lite kombotips från dig också. Kram!

    Linda: faktiskt är den lite trång i ärmarna men det märkte jag mest av i början. Den är definitivt superskön och ett riktigt bra dölja magen plagg. :o) Kram!

    Em: jag har också börjat bli feg med Tradera. Kollar omdömen och funderar bra länge innan jag vågar slå till nu för tiden. Skulle vilja strunta helt i T men så är det ju det här med att det dyker upp godbitar som är snudd på omöjliga att komma över annars… ett dilemma det där. Kram!

    Efva: haha… ja det är märkligt det där att man inte kan ”hålla sig”… men godbitar har ju en tendens att gå före logik. ;o) Kram!

    Nena: jag har också spanat på den länge, tror den är grymt användbar året om, vet egentligen inte varför jag velat. Jo det vet jag förresten, priset… så hälften av orginalpriset var högst välkommet. Grattis till lite green, den färgen är underbar! Kram!

    SvaraRadera