Powered By Blogger

söndag 1 augusti 2010

Galenskap i storlekar

Förutom färgen, ser ni någon skillnad på de här tre plaggen?




Prairie short strap dress i chalk, lite green och almost black

Jag tycker att de sitter precis likadant, både i hur det ser ut och hur det känns. Skillnaden är att två av dem är i storlek 2 och en av dem är en 3:a.


Jag vet att just denna lilla goding har avhandlats tidigare ur just storlekssynpunkt, det av söta Katinka och vackra Annelie, ni kan läsa deras iakttagelser här.
Och det är faktiskt rakt av på grund av det inlägget som jag köp nu-slog till på den i lite green i 3 när den dök upp på Tradera alldeles nyligen. Trots att jag har 2 i de andra.

Och vad vill jag då med att ta upp ämnet igen? Jo jag vill i högsta grad bekräfta deras rapport i fall någon annan får en chans att komma över denna lilla skapelse.
Så ni vet att Odd Molly har slagit till på galenskap i storlekar ännu en gång. :o)

Och med det sagt tackar jag för mig för den här veckan. Sköt om er! Kram!



10 kommentarer:

  1. Vad tragiskt, det innebär ju att jag aldrig i h-vete kommer att få på mig en grön sån då! Om inte OM gjorde dom i storlek 5 också;) Kram och god natt!

    SvaraRadera
  2. För att röra till det ytterligare måste jag tillföra följande ;0)

    Har dressen i dark powder och lite green båda storlek 1.

    Den i dark powder storlek 1 sitter perfekt på mig. Den i lite green storlek 1 är mer än ett nummer större, tokvid vid bysten.

    Mycket märkligt?

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. hmm, dessa storlekar....

    Kram

    SvaraRadera
  4. Linda: tragiskt är ordet minst sagt. Så sne man blir. Alla som har 4, ska de bara ha vissa färger att välja på?... Vad är det för jävla diskriminering... Kram & go natt tillbaks!

    Livet i byn: ja snacka om att det rör om, verkar ju helt galet. Som om de gjort en enda storlek i grönt och märkt dem lite hipp som haver i vilken storlek som helst liksom... skumt... Kram!

    SvaraRadera
  5. Tona: eller hur? Som det är nu vågar man knappt webshoppshandla mer. Känns som att man måste prova allt först... Trist. Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!

    Tyckte när jag såg dom på dig att förutom att dom är snyggsnygga på så satt dom likadant. Min tanke då var exakt som din att vågar man verkligen handla över nätet.
    Nu brukar det gå bra men ibland så... och nu går tanken till en mononoke som hänger i garderoben och väntar på ägarinnans plattare mage!

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Jag har ju prairie s/s i lite green och den fick jag ta i strl 4 (som jag i princip aldrig har, är strl 2-3 annars) och den sitter ändå på gränsen till trångt. Nu vet jag ju inte om det bara gäller den färgen eller alla s/s men liten i strl är den iallafall. Och hade jag inte provat den i butik först hade jag ju garanterat skickat efter fel storlek!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Som vanligt är du supersnygg bruttan=) och jag ser ingen skillnad i storlek heller! Svårt det där när man inte har provat, att köpa på nätet kan bli knepigt.

    Kram vännen!
    Adela

    SvaraRadera
  9. Men vaffan då! Jag beställde en i powder härom dagen och den kanske är helt muppig i storleken då alltså. GAAAH! Skitdåligt av Odd Molly! När kläderna är så nedrans dyra bör de ju kvalitetssäkras betydligt bättre. PHÖ!

    SvaraRadera
  10. Eva: ja ibland så är man ju ”tvingad” att nyttja webbutikerns ändå. För trots att det till exempel i ”min” stad finns 2 butiker som säljer Odd Molly så är det långt ifrån allt man vill ha som de har tagit in. Brukar gå bra för mig också men det har hänt mer än en gång i vår-sommar att jag fått skicka tillbaka för att det varit för litet. Trist. Så du lät mononoke stanna, du är för rolig :o) Kram!

    Nena: ja det är ju det som är så trist, att man tror man har en storlek, skickar efter och så passar det inte. Speciellt för de som köper en 4 och det visar sig vara för litet och så kanske man älskar plagget... Skittaskigt läge minst sagt. Kram!

    Adela: japp och knepigt är inte kul. Vad kul att jag gissade rätt på dina köp förresten, jag hade blusen som nr 3, trots att jag bara gissade på två plagg. Kanonköp, grattis gumman! Kram!

    Linda: enligt vad man kan läsa hos Katinka så är ju den i powder större än lite green i storlek så jag håller alla tummar att den kommer att passa dig! Håller absolut med dig om kvalitetssäkringen, känns så jäkla slappt och nonchalant när det är så här! Kram!

    SvaraRadera