Powered By Blogger

söndag 22 augusti 2010

Dagens & kanske lite frånvarande

Jag har varvat dagen med att ligga i sängen och må förkylningskass, fortfarande… :o( och att faktiskt leka frisk och fixa lite hemma. En sväng ut har det dock också blivit. Var ju liksom bara tvungen att inviga Primebootsen!

Det tillsammans med wigwam i grått och Saraklänningen.

Jag skulle egentligen vilja svara på mail och kommentarer här och nu men jag är helt slut. Och eftersom jag vet att det ligger en helvetesvecka framför mig så tänkte jag faktiskt hoppa i sängen nu.
Och försöka se Snabba cash, för att skingra jobbiga tankar, och förhoppningsvis utan att somna den här gången... Har somnat från den filmen ett par gånger redan...

Jag kommer kanske att vara lite frånvarande här nästa vecka men någon sväng hoppas jag hinna titta in i alla fall… Sköt om er! Kram!

10 kommentarer:

  1. Men vännen vad snygg du är!!=) Så fina de är primebootsen! Krya på dig och ta det lugnt...

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!
    Vad tråkigt att du är/har varit sjuk, alltid trist! Försöker läsa ikapp efter Mallorca veckan, tar lite tid.. Vi har haft en väldigt skön, avkopplande semester.
    Så roligt du har köpt de fina Primebootsen, du ser väldigt snygg ut på bilderna! Din förkylning till trots. Vi pratade om just de stövlarna på Mallorca, kommer förmodligen ett par till mig också vad det lider..
    Krya på dig o sov så gott, natti natti!
    KRAMAR

    Ps. Vad fint du har gjort hos dig..Ds.

    SvaraRadera
  3. Galet snyggt, ju! Jag är ju en sucker för wigwam, och tillsammans med bootsen var det ju klockrent! Krya på dig och lycka till med veckan!

    SvaraRadera
  4. Kanon snygg kombo! Är stövlarna bra i storlek?~
    ~~kryapådigkramar~~

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!

    Du är så bedårande fin, snygga boots, söta vovvar. Men ta det nu så lugnt du kan och krya på dig. Älsklingen och jag åker till Gotland veckan som kommer. Skönt.
    Kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
  6. Åh vad fint det har blivit här inne...*trivs* Snygg som bara den idag! Lööööve dina Primeboots!
    Kram och krya på dig

    SvaraRadera
  7. Du är så jäkla snygg !! Hoppa nu i säng och vila dig så att du snart blir kvitt den dumma förkylningen....
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  8. Säger bara en sak...så jä...snygg kombo...Nu känner jag att jag måste investera i ett par Primeboots också. Ha en bra vecka, hälsar Mia i Kba

    SvaraRadera
  9. Primebootsen är verkligen brutalsnygga! Inte ångrar du dig:) Krya på dig gumman, kram!

    SvaraRadera
  10. Vad kass jag har varit på att svara… :o( Sorry! Jag vill alltid svara alla men nu blir det bara vissa… Ber tusen gånger om ursäkt för att jag är så otrevlig och väljer ut… Lovar att det inte upprepas… men tusen tack för ALLA kommentarer!!! KRAM!

    Annelie: Välkommen tillbaka! Har saknat dig!!! Såg du att jag testade skip-a-beat med ”våra” DrMartens en dag? Vad tycker du, funkar/funkar inte? Kram!

    Lillis: jag tycker att de är helt som de ska, jag har 38-39 i storlek och tog dem i 39, lite stora men inte så att det stör. Tar hellre större än för små. Kram!

    Eva: ha det nu helt underbart på min favoritplats nummer 2 (Kap Verde är trots allt etta på listan över platser jag älskar)!!! Kram!

    SvaraRadera