Powered By Blogger

onsdag 4 augusti 2010

Dagens – i väntan på upplösningen

Jag har varit i kontakt med maken nu. Men bara en snabbis för min telefon dog. Vill ha hela storyn kring ”värsta kuppen” innan jag förmedlar den vidare.
Tanken är att en sådan ska ligga här för läsning ikväll. Så i väntan på upplösningen så bjuder jag istället på något så trivialt som en dagens:


Alchemistry s/s, lilac
Chrysalis minigown, lilac
Jeans från Gina Tricot
Mockastövlar från Ellos

Nu ska jag jobba vidare. Sköt om er därute. Vi ses senare. Kram!

5 kommentarer:

  1. Fy fan vad du är värd detta underbara plagg! Goa, goa Ozzy som gör en sån grej:)Får ståpäls på armarna när jag läser ditt förra inlägg! Både jag och Ann-Sofie var lite småkära i honom efter Norrköpingsmässan så håll i honom hårt;) Ska bli kul att se dig i den:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!

    Vi väntar...

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  3. Man skulle kanske ha gift sig ändå he he.....
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh, så spännande! Jag ser verkligen fram emot upplösningen! Är förresten första gången jag inte kommenterar anonymt (var jag som var sotis över skåneträffen).

    MVH Em

    SvaraRadera
  5. Linda: ja du vet ju hur han ser ut = som den siste mannen på jorden som skulle sponsra Mollysar, och det för att han tycker att de är (i alla fall nästan) lika fina som hans fru gör. En magisk man. Sedan är jag säker på att din S är minst lika fantastisk på andra sätt.
    Som jag skrattade åt småkära, ni är så jäkla goa du och systra din. Hälsa henne förresten! Kram!

    Eva: haha... du är för söt! Irl kommer, lovar. Kram!

    Anne: haha... ja det har sina ljusa sidor. Dock mindre kul när man kommer hem efter 10 timmars jobb och lägenheten är i komplett kaos... fast det är en annan historia ;o) Kram!

    Em: dumt du var sotis för du hade ju så gärna fått följa med! Men nu vet du att du är supervälkommen nästa gång! Kram!

    SvaraRadera