Powered By Blogger

lördag 28 augusti 2010

Dagens – i två versioner

Jag skulle bara blunda lite. Men somnade visst. Och missade Bröllopsfotografen på tv, ganska komiskt att vakna upp till eftertexterna och undra varför de börjar filmen med dem, när filmen faktiskt är slut. Jaja, får väl se den en annan gång.

Nu har det varit myskläder som har gällt de senaste timmarna men innan den extrema tröttheten slog till såg jag först ut så här:


Det under min tur på stan som bland annat innefattade Mollybutiksbesök och lite mathandlerier. Och sedan så här:


När jag istället knallade runt i nejderna med vovvarna. Quicktrip tunic, almost black, Chrysalis minigown, almost black och jeans från Gina Tricot finns med i båda versionerna medan Kettle coat, dark powder fick byta plats med Biketten och åratal gamla mockastövlar blev Dr Martens. 

Quicktripen är verkligen en vinnare i garderoben, den gör inte så mycket väsen av sig men ack så skön att ha att göra med.
Den kommer överens med de flesta och går med på det mesta.

Nu är mitt kaffe klart, ska ta en liten svängom i Blogglandia och sedan se om jag kan hitta någon film här hemma som jag inte sett. Har man vänt på dygnet så har man... lika bra att göra det bästa av det... Vi ses imorgon. Gonatt på er & Kram!

9 kommentarer:

  1. Fantastiskt skön & sinnlig blogg, jag blir mållös. Jag trillade in genom en annan blogg, och skall nu mingla loss i lugn och ro i Ditt cyberrum. Välkommen till mig och var med i en skön hösttävling! Jag har ganska nyligen upptäckt Odd Molly märket och skulle vilja säga att det är den dyraste upptäckt jag gjort, för jag kan inte sluta handla...

    Agneta

    SvaraRadera
  2. Agneta: vad snällt skrivet, vad glad jag blir!
    Haha... ja det är nog den dyraste upptäckt jag också gjort, känner exakt igen det där med att inte kunna sluta handla... galet :o)
    Nu ska jag titta in en sväng hos dig. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Godmorgon och vad fin du var igår. Visst är det så att vissa kläder i garderoben blir glasklara vinnare och många gånger är det dom som kanske inte sticker ut så mycket som blir mest använda och funkar till allt. Jo, en dyr upptäckt är det allt men en trevlig sådan.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. Snyggt med Kettle coaten!!!

    Ja, dyr är det men ROLIGT :-D

    SvaraRadera
  5. Snygg, snygg!! Visst är det dyrt, men vad fan man får inte pengarna med sig i graven;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Ja, Quicktip tunic verkar onekligen otroligt användbar. Måste investera men tänkte försöka vänta till träffen....hehehehe.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej snygging! Kan bara hålla med om Quicktipen..måste vara mest oväntade favoritplagg denna säsong, iallafall högt upp på den listan. Köpte en Wigwam i almost black i fredags, kan inte låta bli att undra: Vad är det som händer..? Jag köper svart..jag som aldrig aldrig använt svart har plötligt flera!! Konstigt eller hur..
    Ha en skön söndag med dina små sötnosar! KRAM

    SvaraRadera
  8. ÅH så snygg!
    Börjar bli sugen på en quicktip, den känns användbar under koftor o så...men undrar, är den lagom längd på så man inte visar rumpan om man har leggings till=)??

    Kanonfin kmbo som alltid!
    kram

    SvaraRadera
  9. Eva: trevlig absolut! Och när du säger det så är det nog de enklare plaggen som vinner mest. Förmodligen för att de faktiskt blir det mest använda i vardagen. Kram!

    Lillis: ja den är superfin, tyvärr har den inte alls blivit lika mycket använd som jag trodde. Men den kanske får revansch nu i höst hoppas jag. Kram!

    Linda: så rätt och så smart uttryckt av dig som vanligt!!! Fast det hade varit liiite kul om man i alla fall ibland fick med sig pengar även till den sista halvan av månaden… ;o) Kram!

    Jeanette: jag sitter också här och försöker vänta till träffen med lite saker, så sjukt svårt bara… Man är ju livrädd att saker ska ta slut innan dess… får se om vi lyckas… ;o) Kram!

    Annelie: haha… ja ibland gör man de mest skumma grejer i sann Mollyanda ;o) Jag vill också ha wigwam, almost black. Eller velvet. Kan inte bestämma mig så jag tänkte vänta och testa i på träffen i Malmö. Kram!

    Filippa: den ÄR verkligen superanvändbar. Och så himla skön att ha på sig. Jag är 168 cm lång och den går över häcken på mig. Med några centimetrar till godo. Kram!

    SvaraRadera