Powered By Blogger

fredag 13 augusti 2010

Dagens – med 0 sekunders betänketid

Idag är jag snudd på syndigt trött. Får nästan hålla mig i skrivbordskanten för att inte trilla omkull och somna i fallet…
Den statusen syns även på min outfit of today. För det blev 0 sekunders betänketid när det var dags att dressa sig imorse.


Rosa blus, orange skosnören… hmmm… min känsla för att dra in misär i färgkombinerande fortsätter med andra ord…

Nu ska jag fortsätta att försöka hålla mig vaken genom att räkna minuter innan man kan stämpla ut för helg. Sååååå skönt det ska bli!
Och så ska jag hämta ut 2 paket! Hade hoppats på 3, för det är så många jag väntar på… :o(
Jag ska trots det försöka att INTE sabba hela helgen med huvudet fullt av nojjtankar om att ha blivit blåst på Tradera…

Ses senare! Kram alla därute!

4 kommentarer:

  1. Du har INTE blivit blåst! Det är ingen förutom du som ser några konstigheter i kläderna, jag lovar:) Ha en bra fredag gumman. Vi hörs! Kram

    SvaraRadera
  2. Hmm, väntar två olika paket här med o fantasierna drar igång..det ena av dom köptes för ha med på resan! Imycket god tid..surt sa räven.

    Jaha, måste alltså tacka NEJ till Skåneträffen 11/9. Då är vi iväg igen o firar svärfaderns 85-årsdag. Nu ställer jag mitt hopp till riksträffen i Götet istället! Förhoppningsvis blir det fler Skåneträffar framöver..(finns ju tåg oxå).
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!
    Som Linda skriver, ingen förutom du ser någonting konstigt, bara en fining. Och som den gamle lutheranen Martin Luther sa angående synden "Det är bara att lyfta på hatten och gå vidare". Alltså han var betydligt roligare än sitt rykte.
    Och hej till dig Annelie, då är vi två som tackar nej, snyft, men jag sitter på ett plan från Venedig på väg hem till arbete.
    Vi får väl hitta ett annat datum.
    Allt gott och kram från Eva och Otto

    SvaraRadera
  4. Linda: jag mailade faktiskt säljaren igår och frågade om hon fått in pengarna – som jag satte in i måndags – det hade hon så hon skulle skicka nu… håller tummarna men tänkte INTE nojja… Kram!

    Annelie: haha… ja du och jag är nog de två mest paketnojjande tanterna på det här jordklotet. :o) Riktigt Skitsurt när man köpt för att ha till något speciellt och så kommer det inte! Hoppas det har kommit tills du är hemma igen i alla fall! Bätter än att inte få det alls trots allt… Vad TRIST att du inte kan den 11/9!!! Får väl hålla tummarna att vi båda kommer med till Götet istället. Och det lär bli fler Skåneträffar, det här är ju faktiskt den 4:e i år och det finns ju ett gäng månader kvar på det här året.
    Ha en superbra semester om vi inte hörs innan du åker!!! Kram!

    Eva: så trist att inte du heller kan den 11/9!!! Fast det går ju fler tåg! Vi får tota ihop en ny träff igen innan året är slut. Bra sagt av Mr Luther, i alla fall när det gäller oskyldiga saker som att klä sig taskigt. Kram!

    SvaraRadera