Powered By Blogger

måndag 9 augusti 2010

Dagens & mer kommer senare

Så var veckans första arbetsdag avklarad. Det blev den här outfiten som fick luftas idag:


Biketten
Sidentunika som jag inte vet namnet på
Chrysalis minigown, dark powder
överdrivet söndertrasade jeans från Vero Moda
och självklart the Ellos-mockastövlar

Jag fick lite dåligt samvete för att jag skrev att långkoftan i almost black var dassig i färgen när jag hade skiftat blixtsnabb bekantskap med den i lördag. Just för att jag kanske tittade alldeles för lite och därmed dömde för snabbt.
En del blev ju väldans besvikna efter mitt uttalande och för att inte fara med eventuell osanning så bestämde jag mig för att ta reda på sanningen lite bättre.

Så nu nyss när jag var och jagade på paket på postutlämningsstället så passade jag på att samtidigt gå in i butiken igen. Och titta lite noggrannare, prova den och få maken till att plåta den dessutom.

Upplösningen på både kofttestet och paketjakten kommer senare. För först bara måste jag gå och handla mat.
Så med de utlandsklingande orden; too be continued, så smiter jag ut igen men återkommer under kvällen… Kram!

4 kommentarer:

  1. Hej snygging,
    Hoppas verkligen jag får läsa senare att pakethistorian fått ett lyckligt slut!!! Apropå de älskade Ellospjucken: har nu kollat m expertskomakare och jodå det går att göra något åt skaften men det kostar 700-1.000 att fixa :(
    Tydligen måste skaften sprättas isär helt så att han kan börja från noll. Snål som jag är vete 17 om jag låter honom gå loss på dem.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är nog mest nyfiken på hur det gick med Doc:en! Är det Lisen som fått arslet ur vagnen och skickat nu? Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Snygging! Hoppas paket jakten gått bra nu.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Anne: jo historien slutade lycklig. Shit vad jag svävade hem genom stan superglad :o)
    Hmmm... ja det vete tusan om man vill lägga, där är jag precis lika snål... Kan man inte bara superlimma dit någonslags grunkor, typ sådana som sitter i korsetter... Ska klura på det... Kram!

    Linda: hmmm... Doc:en har tyvärr hamnat i skymundan... det känns som att de nog kan passa efter att jag gått in dem lite. Hatar nya kängor, stela och dana... Lovar att visa snart. Kram!

    Tina: japp, äntligen är det löst. Så glad jag är, både för min skull och för er... för nu slipper ni ju höra på det tjatat nåt mer. :o) Kram!

    SvaraRadera