Powered By Blogger

lördag 28 augusti 2010

Mitt lilla klick – som ska till Kap Verde

Jag skrev i måndags om ett litet klick jag gjort, så litet att det inte räknas. Men icke desto mindre fint om jag får säga det själv. Det anlände i veckan:


Japp, Fröken Abbe hade rätt, det är hårbandet. Vad ska hon med det till, hon använder ju inte hårband kanske ni tänker nu… men det gör jag faktiskt.
Ibland hemma. Och framförallt på solsemester.
Så införskaffandet av detta innebär att jag kommer att kunna stoltsera i dagens Molly trots att det är bikini som gäller för övrigt när jag är tillbaka här:


På Kap Verde. I december. ”Bara” 3 månader, 10 dagar och 50 minuter kvar innan planet lyfter…

Fast först är det en lördag att klara av idag, vilket inte känns ett dugg jobbigt eftersom jag är ledig. :o) och ska ta mig till en av de lokala ”Mollybutikerna” för att se om jag hittar Tutu T88 i 1 och kanske lite annat också att prova för skoj skull. Tar med kameran om ifall det blir så.

Hoppas ni får en superbra lördag. Vi ses senare. Kram!

9 kommentarer:

  1. Hårband-- att jag inte tänkte på det:D Ja man måste ju planera för dagens Molly, för att variera dej lite kan du kanske inhandla solisarna.
    Kap Verde - inte alls avis, nejnej... Lämna alla plastkort och kontanter hemma när du går din butiksrunda - kan bli dyrt annars. /K

    SvaraRadera
  2. Mimmi: det har du ju väldigt rätt i, jag har inte ens tänkt på solisarna... Tack för tipset.
    Ja det gäller att byta ut kort och kontanter mot en fet dos självdisciplin ... ska bara hitta den först, tror att jag gömde den i någon byrålåda för länge länge sedan... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, jo vi ses i Malmö:-) Om du inte hittar blusen i dag ska jag spana efter den på måndag åt dig. Du kan spana på mig här om du vill: http://www.lingonberrie.se

    SvaraRadera
  4. Längtar till Malmöträffen, kul att en massa "nya" ska med också. :o)
    Jag lägger in dig i min blogglista på en gång. Kram!

    SvaraRadera
  5. Klart jag kan hålla mig tills träffen. Jag hoppas inte att de tar slut eller att det blir så pass kallt så att jag behöver en varm vinterjacka. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Kap Verde - jo jag tackar jag... Där kommer ju hårbandet komma väl till pass! Tror inte jag sett detta någon annanstans!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Å vad skönt för er att komma iväg sen! Du kommer att stråla i hårbandet och bikinin, det är jag säker på=)

    Kram vännen;)
    Adela

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att ha en resa att gå och längta efter:) Hårband hade jag aldrig gissat på! Kram!

    SvaraRadera
  9. Jeanette: haha… så kallt, det får vi verkligen INTE hoppas :o). Men ja det är ju den där oron att de ska ta slut såklart. Jag känner samma sak med wigwam som jag vill spara och testa på träffen för att se om jag ska ha almost black eller velvet. Grejer ryker ju som bara den i webshoparna… Men OM du väntar så smakprovar jag supergärna! Kram!

    Nena: jag hittade det på T förra hösten, precis innan vi skulle till Kap Verde förra gången men då missade jag auktionen. Därför har jag spanat efter det sedan dess och inte sett det förrän nu igen, så det är nog inte vanligast precis. Kram!

    Adela: haha… nu är ju den här kroppen och bikinis värsta dödsfiender så vi får se hur det går på den fronten… :o) Kram!

    Linda: ja det är helt ärligt resan som får mig att palla när det är som jävligast… du vet med vad… nä lite otippat med ett hårband, det tycker jag nästan själv ;o) Kram!

    SvaraRadera