Powered By Blogger

söndag 22 augusti 2010

Hilfe hilfe!!!

Jag sitter och försöker få till en förändring. Här i bloggen. Ni andra ändrar ju om så fint lite då och då så nu tänkte jag haka på och överge det här stuket som jag haft sedan jag öppnade bloggdörren i slutet av december 2009.

MEN. Hur i hela fridens namn förhandsgranskar man så man vet hur det blir? Jag går in på malldesigner och klickar på en ny mall men får inte upp förhandsgranskningen…
Likadant om jag går in på bakgrund och försöker ändra färg…

Är det jag som är helt trög? Någon som vet hur man får upp den, eller ska man bara chansa, trycka på använd i blogg och hoppas att det blir bra? Har liksom inte vågat trycka på den stora orange knappen för tänk om det blir skitfult och den gamla designen är borta förevigt… Hilfe hilfe!!!

5 kommentarer:

  1. Goder morgon =) Just i malldesign finns ingen förhandsgranskning, inte vad jag kunde se iallfall.. men klarar jag så klarar du =)
    Å du, skriv ner på ett papper vad du har för bakrund & inställningar nu, skulle allt skita sej så är det ju då lätt att skriva in det du hade tidigare ;-)
    Kram !

    SvaraRadera
  2. OJOJ... haha jag ser att du grejar hej vilt nu ;-) Kommer att bli en intressant förmiddag att vara med när din nya sida exploderar ;-)

    SvaraRadera
  3. Åsa: spara? hmm... det glömdes ju i hasten och precis som jag befarade... det blir bara SKIT... min gamla mall verkar inte finnas kvar i malldesignen...panik!!! :o)

    SvaraRadera
  4. Hej Snygging!

    Jag har mailat dig. :) Bara hojta om något är oklart. :)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jeanette: tusen tack söta! Jag har mailat tillbaka. Kram!

    SvaraRadera