Powered By Blogger

söndag 15 augusti 2010

Prairietest på begäran

Jag fick en fråga på mailen om jag inte skulle kunna visa bilder på mig själv i Praire short sleeve dress, almost black som jag fick hem i fredags.
Visst kan jag det och krängde på mig den. Rakt upp och ner helt ofixad och med klänningen i superskrynkligt skick eftersom den blev framgrävd ur tvättkorgen. Så ni får försöka tänka er den struken…

Den här är i storlek 3, och det finns inte en chans att jag skulle komma i min vanliga 2. Så att den är liten i storlek kan i alla fall jag skriva under på.

Man kan knyta de 2 banden upptill både bak och fram. Personligen tycker jag att det är snyggast att ha det undre, som sitter i midjan framåt eftersom det markerar midjan lite mer (eller som i mitt fall; där det borde finnas en midja…).
Det övre föredrar jag att bakåtknyta eftersom jag känner mig som att ha satt en behå utanpå klänningen annars.


Ni andra som har den, hur knyter ni den?

Nu ska jag ta tag i lite "tvångsysslor". Sådant som att tvätta, diska, handla mat, fixa kattlådor... Vi ses senare. Kram!


9 kommentarer:

  1. WOW! Men hur lyckas du att se så snygg ut i alla plag?! Finns det något som inte sitter bra på dig?!=)

    Underbart!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Snyggt, men jag trodde iofs inget annat. :) Ja, söndag går lätt åt en massa fix.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Snyyyyggt!! Håller med dig om att det är snyggast att knyta det övre bandet bakom. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tjenis! Snygg är du som vanligt. En fråga, har du någon Indy dress? Isf - hur är den i storleken? Jag är på jakt men vette tusan vilken storlek jag ska leta efter. Fin söndagskväll på dig! Kram

    SvaraRadera
  5. Filippa: haha… ja du skulle bara veta... hur jag ser ut i Poplin s/s Frilled = som en Guantanamo fånge. Och det är bara ett exempel… :o) Stickade klänningar är ett annat. För där har Michelingubben hux flux hittat sin förlorade syster i fluff… kul för honom kanske men inte lika roligt enligt mig… ;o) Kram!

    Jeanette: någon sa att söndagar var lika med vilodagar men det har jag inte kmärkt ett skit av… tråkigt nog… Kram!

    Linda: love you, miss you… Kram!

    Linda: japp jag har en grå Indy dress, nyligen hemtattad från Tradera. I min vanliga storlek och den funkade perfekt. Så satsa på det du brukar ha sizeway. Vill du ha hjälp att leta så hojta. Kram!

    SvaraRadera
  6. Ja vad smart. Det ska jag också testa. Har knutit båda fram men kan tycka att det blir lite Dolly Parton-varning då. Ska genast prova din modell. För jag testade med båda bak och det gollade jag inte.... Så, då är det inte bara den i lite green som är liten i storlek då! Har 4 i min och det är ju knappt så det går och jag har aldrig 4 annars...
    Kram

    SvaraRadera
  7. Oh men dåså, då ska jag satsa på en 2:a. Ja om du får ögonen på en powder eller brun, ja eller grå - tjoa! Tack vad snällt! :-)

    SvaraRadera
  8. Nena: ja ibland kan småförändringar göra hela skillnaden. Dolly-varning var ordet :o). Storlekarna är ju ett kapitel för sig, nu vill jag helst testa allt innan köp, inte så lätt när långt ifrån allt finns i krokarna... I-landsdilemma ;o) Kram!

    Linda: japp då vet jag och håller ögonen öppna. Jag är inte helt 100 men jag TROR att jag sett den i royal och den jagar jag själv - om den nu finns ;o) Plus en taradiddle i royal. Kram!

    SvaraRadera
  9. Du passar ju i precis ALLT !
    Den var kanonsnygg =)

    SvaraRadera