Powered By Blogger

fredag 6 augusti 2010

Nu är jag förbannad på riktigt!

”Inte hetsa upp dig, det ordnar sig säkert, ta det bara lite lugnt så ska du se att paketet kommer vilken dag som helst…”.

Så där har jag gått runt och mumlat för mig själv hela veckan. Men inte fan hjälpte det! Så nu är jag förbannad på riktigt!
För inte nog med att jag inte har fått paketet från Lisen.dk än. Beställt för 2 veckor och snart 12 timmar sedan. Det är värre än så!...


För att börja i rätt ände så var jag inom postutlämningsstället i tisdagskväll för att kolla om det var så att det låg ett paket till mig där som de helt enkelt glömt att skicka ut en lapp om.
Jodå, så KUNDE det möjligtvis vara, det är tydligen inget som skulle vara unikt heller i så fall, det har hänt förr. Men för att kunna bena ut i det så var jag tvungen att ha inlämningsnummer/ kollinummer, vilket tydligen ska följa med ett paket som lämnas in i utlandet, vilket ju faktiskt Danmark är.

För att söka på namn funkar ju då INTE i deras datorsystem… (vad är det för jävla skitsystem, tänkte jag men höll käften…)

Istället mailade jag Lisen.dk i onsdags vid 14-tiden, förklarar läget och frågar om de möjligtvis råkar ha ett sådant nummer att maila över. När jag inte hade fått svar igår så körde jag en repris på mailet. Vid 14-tiden även det. Och garanterat till rätt adress.
Jag har fortfarande INTE fått svar från dem!!!


Hallå liksom… Hur svårt ska det vara att skicka ett svar oavsett om de har ett nummer eller ej…
Så nu sitter jag fast i ett jäkla moment 21. Paketet kan finnas på mitt utlämningsställe men jag kan inte få reda på det.
Och är det där och jag inte hämtar ut det så går det tillbaka till avsändaren och jag får punga ut med straffavgift…

Så jävla trött jag blir! Har varken tid eller ork att sitta och vara så här förbannad…. Och jag vet inte var eller hur jag ska lägga in nästa stöt.
Så därför undrar jag nu, är det någon som har suttit i samma situation; hur gjorde ni i så fall?
Eller är det någon som har bättre koll än mig och har tips på hur jag ska agera???

Jag vill ju ha min blå chrysalis wrap!!! För att inte framstå som en bitterkärring ända ut i fingerspetsarna så kan jag avslöja att det andra Danmarkspaketet är här! I love it! Och jag visar med provbilder i helgen!

Sorry för det skitlånga inlägget och allt gnället… Kram!

25 kommentarer:

  1. Men va fan.....så dåligt av dem att inte ens svara-man tappar sugen för framtida handel ju!! har beställt från de en gång och det gick på ett par dagar. Dock ej med rekad post, så kan tyvärr inte ge dig några råd om hur du skall göra förutom att kontakta Lisen igen...KRAM!

    SvaraRadera
  2. F-n vad retfullt. Hoppas det löser sig och det illa kvickt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Märkligt! Gnäll på du, förstår att du är förbannad! Skönt att det andra kom, är nyfiken på att se den på dig:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Skitdåligt - hur svårt kan det vara att maila över kollinr??????? Samma sak har hänt mej - dock inte m paket från Lisen - blev till slut desperat och bönade och bad killen som jobbar på postutlämningsstället att han skulle titta igenom alla paket vilket han gjorde och hittade det. Inte vet jag om han ledsnade på mitt gnäll och ville bli av med mej eller om han faktiskt tyckte synd om mej -lyckades halvgråta lite he he. Håller alla tummar för att det kommer tillrätta snabbt för sånt här är verkligen frustrerande.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Har lite erfarenhet av danmark...På Fredagar verkar de stänga och gå hem hur tidigt som helst(otroligt men sant)
    lisen brukar ha sina paket i rätt så färg glada påsar, om du beskriver hur påspaketet kan se ut så kanske dina postgubbar kan kika, det hände mig..och efter ett litet letande så poppade minsann en färg glad lisen påse fram...

    SvaraRadera
  6. Filippa: kan ju inte svära på att det är rekad post, men 195:- i porto är enligt den danska portotabellen priset för rek... Kommer att ringa dem på måndag... Så jäkla synd för jag har bara hört bra om dem... Kram!

    Jeanette: tack! hoppas också, som fan, för det här är jäkligt jobbigt för en gammal tant ;o) Kram!

    Linda: visar i helgen! Har du fått tag på den än? Kram!

    Anne: haha... precis vad jag planerar att göra på måndag, gå in till postombudet och böna, böla och be fint... ;o)Kul att höra att det funkade för dig! Det ger lite mer hopp. :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Lite odd: tusen tack för tipset om det färgglada!!! jag har aldrig handlat där förut så jag hade ingen aning om det, men det är ju en kanonbra ledtråd om de trilskas och inte vill leta för att det tar för lång tid, att bara nosa efter färgglatt går ju betydligt snabbare. Kram!

    SvaraRadera
  8. Nä,det finns en 3:a på T men jag tycker att den är hutlöst dyr. Jag avvaktar, förr eller senare får jag tag på en:) Kram igen!

    SvaraRadera
  9. Hoppas verkligen det kommer tillrätta!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Men det är ju helt otroligt att våra paket inte ska komma fram.

    Skitdåligt av Lisen - ska aldrig beställa därifrån och skitdåligt av posten att inte kunna söka på namn. Hallå - det är en dator de söker i så det kan ju inte vara så himla svårt att söka på namn?

    Jag förstår ditt gnäll till 100% och du har all rätt att vara skitförbannad.

    Som du förstår har inte mitt paket kommit heller. Arrgh!!

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  11. Ah... jag är HEMSKT ledsen, men bilderna är bara SÅ jevvla klockrena ! Så när jag såg kattskrället då fnissade jag till. Men nu när jag läst.... Grrrr ja då blir jag själv irriterad.

    Du..... OM du slutat koka imorgon & har tid med denna tant & litta blogghjälp så höjta till =)
    jag bjuder på fika som tack för hjälpen isåfall ;-)

    SvaraRadera
  12. Tycker också att Lisen har svårt att svara på mail. Hoppas att det öser sig för dig!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Linda: jag håller span åt dig också så du vet. För jag tror att du hade varit skitsnygg i den! Och du har ju redan en röd chrysalis att ha under, vilket jag tror är det snyggaste... Kram igen!

    Tina: jag med, annars vet jag inte vad jag gör. Har ju spanat på den wrapen läääänge. Kram!

    Viola: jag var inne hos dig en snabbrunda (utan att lämna avtryck – sorry..) och trodde att det var meshen. Så jag blev glad och tänkte att du äntligen fått det. Surt som fan att jag hade fel! Kanske dags för dig att hota säljaren med polisanmälan… Funkade för mig en gång så det kan ju hjälpa. Jag fortsätter att hålla tummarna. Kram!

    Åsa: jag ska träffa min mamma vid 10.30. Men kan ju försöka skaka av mig henne lite snabbt. :o) Vi kan väl plinga varandra i morgon? Kram!

    Lillis: haha… ja eller att ilskan öser ur mitt gaggiga huvud till imorgon ;o) Andra har sagt att de svarar skitsnabbt… blir inte klok på dem… Kram!

    SvaraRadera
  14. Absolut =) Vi hörs i morgon =)
    Å du.... sov med din snygga nya skinnjacka, då kommer du att vara på STRÅLANDE humör i möra när du vaknar ;-)

    SvaraRadera
  15. Har varit i samma dilemma när mitt paket hade skickats till en stad 5 mil härifrån men fick i alla fall meddelande om att det hade kommit sen till MITT postkontor. Men se där kunde de inte hitta det....Ja DU,... jag bara fällde luckan in till dom och gick in och LETADE SJÄLV!! Och se där....gömt i ett skår med rekade paket låg det!!! Bäste man rer sig själv!=)=)

    Lycka till och hoppas det kommer tillrätta!
    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  16. Jag skrev svar i min egen blogg haha. Smart tänk av denna kvinnan mooooahahaha ;-) har ju installerat en räknare hehe

    SvaraRadera
  17. Åsa: haha... eller så vaknar jag troligast med värmeslag i den här lilla sunkiga skitkvava lyan... ;o) Har skrivit hos dig. Kram!

    Adela: haha... ja risken är att jag gör just så om de trilskas. Schysst att du hittade ditt paket, då kunde de ju inte säga så mycket om att du gick bärsärk på egen hand. Kram!

    SvaraRadera
  18. Åh vad störigt! Förstår dig helt men jag har typ total avsaknad av temperament så jag skulle rycka lite på axlarna och tänka att "jaja, jag ringer upp så kommer den i morgon". Haha! Det är jag och korna. Förmodligen är det mer hälsosamt att reagera på saker och ting. :-) kram på dig!

    SvaraRadera
  19. Linda: haha... jag är 25% zigenare så mitt temperament kom nog med de generna ;o) Du kan gärna få några om du vill... Om jag får lite kolugngener i utbyte, för jag skulle behöva dem ibland... eller rättare sagt ofta... :o) Kram!

    SvaraRadera
  20. Det där med färgglatt paket kan du glömma, jag har en påse här hemma som kom från Lisen och den är vit.

    SvaraRadera
  21. Efva: ja det var ju typiskt... hade varit lättare att leta efter det på utlämningsstället då ju... men tack för tipset för dumt om jag får dem att gå med på att leta färgglatt och så är det inte färgglatt... blir galen på det här snart... Kram!

    SvaraRadera
  22. Jag har mycket dålig erfarnhet av Lisen. De har skickat fel varor, det har tagit jättelång tid att få pengarna tillbaka (insatta på mitt konto) och de svarar bara sporadiskt på mina mail. Ett tattarföretag om du frågar mig. Undvik!

    SvaraRadera
  23. Pannan: haha... tattarföretag, jag kommer att sno det ordet, klockrent. :o)
    Och ja det var första och sista gången jag handlar där kan jag lova. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  24. fy vad dåligt skött av dem.. Så ska ju inte ett seriöst företag vara..

    SvaraRadera