Powered By Blogger

fredag 20 augusti 2010

Nu är tanten förbannad igen…

Efter dagarna från helvetet, japp, jag har jobbat i sällskap av dunderförkylning och feber även denna dag… så hittar jag en lapp i brevlådan när jag kommer hem.
Ett rek, tjohooo, äntligen har den kommit – mitt hett eftersökta Mollyfynd från äldre kollektion… Trodde jag och rusade übergladast i hågen till postutlämnings-Ica.

För att göra en lång historia kort – inte fan var det den. Det var istället klicket jag placerade hos Folk Malmö i onsdags kväll.
Snacka om att tanten är förbannad igen. Definitivt INTE på Folk, för här kan vi prata snabbaste leveransen! Av dessa som kommer att hamna i total blindo i det här inlägget:



Utan ilskan är rakt av riktad mot puckot till Traderasäljare som enligt det senaste budet påstår att hon har skickat mitt paket i tisdags … No fucking way säger jag.
Tänkte först lägga upp hela storyn här och nu, mailkonversationer och rubbet – under de 2 veckor! som passerat sedan jag vann auktionen.
Men eftersom jag 1 är alldeles för trött och 2 ”komiskt” nog gjorde en intervju med chefen på bedrägeriroteln här i regionen idag så tänker jag vidta andra åtgärder först… yes, jag har blivit värsta undercoveragenten… :o)

Men om ni vill veta vad det var jag trodde att jag skulle få hämta hem idag - min drömklänning - så kan ni klicka här.

Thank Good it´s Friday… ;o) ODDV... See you! Kram!


16 kommentarer:

  1. Förstår helt och fullt att du är pissed off! Polisanmälan kanske? Hoppas att du får den i alla fall för du kommer att rocka skiten ur den:) Kram igen!

    SvaraRadera
  2. Hoppas den snart kommer! För den är så DU. Inte har hon skickat den i tisdags inte.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Fy f-n för oärliga människor. Tyvärr verkar det krylla av dem på T. :( Hoppas innerligt att du får den för jag tror precis som Linda att du kommer rocka skiten ur den!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Förstår fullständigt din ilska. Har du den inte till på måndag får hon väl personligen åka med den till dig med en ursäkt vilket vore på plats.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Hej igen!

    Vidta andra åtgärder... det låter det.
    Själv har jag ångest inför morgondagen, har ju semester men men här blir det fullt upp och krångel värre än värst.
    Fler kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Den godingen ja... Hoppas det reder ut sig

    SvaraRadera
  7. Jag tror att det är väldigt sällan som saker kommer bort på posten, om man skrivit rätt adressat och dessutom avsändare. Än så länge har det inte drabbat mig att något kommit bort i alla fall men bara för det så får jag väl antagligen inte mitt senaste köp.

    SvaraRadera
  8. Va trist, hoppas att klänningen kommer. Den är snygg! Jag vågar inte köpa mollysar från Tradera utan att de skickas som REK. Fast det kostar lite mer extra, får man då både kollinummer av försändelsen och den är assurerad.

    SvaraRadera
  9. Tack söta för ert stöd! Jag vet att det bara är en klänning det handlar om men jag är ändå helt knäckt faktiskt… :o(

    Linda: jag skickade precis ett nytt mail till människan, dem har hon ju svarat på, så vi får se… Kram!

    Tina: nej jag tror inte heller att hon har skickat den, :o( vill helt enkelt inte tro att jag blivit lurad ännu, vill ju så mycket ha den! Kram!

    Jeanette: ja den känns ju som jag väldigt mycket, inte så lätt att få tag på heller :o( Jag gjorde en intervju med bedrägeripolisen igår och shit vad bedrägerierna har ökat. Skrämmande! Kram!

    Eva: haha, ja visst låter det farligt med vidta andra åtgärder ;o) Låter jobbigt med det du har framför dig idag, värre än en klänning som inte kommer, absolut! Tänker på dig idag! Kram!

    Sofia: ja den godingen… fan vad sur jag är! Kram!

    Efva: jag håller med dig. Tror inte heller att det är så himla vanligt, även om jag vet att det hänt någon, men i det här fallet är jag helt övertygad om att det är säljaren och inte Posten som krånglar… Kram!

    Tarleena: jag betalade extra för rek, men har inte fått reknummer eller något, så det lutar nog mer åt att jag är lurad :o( Kram!

    SvaraRadera
  10. Ciao bella!
    Du får gärna vara med i min klubb 'Odd Mollydamernas detektivbyrå' - med rätt att jävlas med oärliga OM-säljare.
    Själv blev jag igår uppringd av en av de personer som jag namngivit som kopiesäljare på BluffBloggen. Han var otroligt upprörd och uppgav att han aldrig sålt kopior. Han medgav att det var han som låg bakom vissa nick men att han sålt allt i god tro - jorusåatteeee....
    Efter ett långt samtal kom vi fram till att jag tog bort hans namn och han skulle kolla sanningshalten med sin leverantör om huruvida det var kopior som han sålde eller ej.
    Lång story...
    Ha en bra dag
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  11. Förstår att du är jävligt förbannad! så förbannat trist att man inte kan lita på folk!
    då sitter jag väl här och väntar på ditt mail sweetie ;-)
    KRAM!

    SvaraRadera
  12. Fina köp du har gjort! Krya på dig söta vän!!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  13. The Queen: haha… ja ibland önskar man att man hade brevbomber tillgängliga… ;o) Kram!

    Carina: vilken typ. Bara att använda sig av flera olika nick tycker jag osar skummis… Odd Mollydamernas detektivbyrå kanske kan vara en ny karriär för två arbetslösa damer… Vi kanske skulle spåna på det… :o) Kram!

    Peggy: NU har du mail… Ett låååångt ett… så läs bara det första om du inte orkar med en massa dravvel. :o) Just nu har ilskan gått över i fet besvikelse… Det här var liksom det sista jag behövde ovanpå all annan skit liksom… Kram!

    Adela: Tack sötis! Jo de är fina, cabareten älskar jag! Är dock lite mer tveksam till dark indigo, ska kolla vad jag har som den kan tänkas passa med innan jag bestämmer mig för om den är en stanna eller bara en tillfällig bekant. Kram!

    SvaraRadera
  14. Fy så trist att ha betalt rek och allt och så kommer inget. Hoppas att du kan sätta åt den här typen... Det är ju en kalasfin klänning du tog vinnande bud på!

    Men fina inköp av nya chrysalis minigown :)

    Här har du mig som blivit uppgiven vad gäller traderasäljaren. Jag köpten duvet tunic för ett par veckor sen( jag har ju gnällt om detta tidigare), men den har fortfarande inte kommit. Säljare hävdar att hon skickat och jag har efterlyst paketet uppe i kiruna där de tar hand om paket som kommit bort.

    Nu har jag gett upp. Jag har insett att jag slängt 840 :- i havet eftersom jag inte skickade på rek. Jag tror jag är superlurad, men vet inte ännu om jag ska ge henne negativt på Tradera. Jag är ju inte 100% säker på att hon luras, bara 98%. Dessutom får jag högst troligen ett negativt tillbaka. Mitt första negativa isåfall. Suck...

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  15. Viola: jag har faktiskt tänkt lite på dig och ditt paket, men glömt att fråga.
    Så jäkla trist att du inte fått det än. Det var ju ett bra tag sedan nu...
    Skitsvårt det där om man är lurad eller om paketet verkligen är skickat och på villovägar. Man tycker ju att någon bara har positiva omdömen så är det lugnt men man vet ju aldrig ändå. Jag har faktiskt undvikit Tradera de senaste veckorna, har tröttnat på kopior och lurendrejer... Synd för det finns ju en massa som är seriösa också.
    Jag mailade "min" säljare i morse igen. Har inte hört något än. Funderar på polisanmälan men vill avvakta lite till. Man vet ju aldrig liksom. Och man hoppas ju in i det sista att paketet faktisk ska komma.
    Mirakel kan ju hända faktiskt. Hoppas på sådana för oss båda! KRAM!

    SvaraRadera