Powered By Blogger

lördag 14 augusti 2010

Dagens – premiärer som blev dränkta

Regn, regn, åska och ösregn med hagelinslag. Så har det sett ut här hela eftermiddagen.
Ganska schysst kan jag tycka. Om man slipper gå ut. Men med hundar gör man inte det, så det var bara att låtsas som ingenting och kasta sig ut i vattenkaskaderna.

Fast för att liva upp det en smula tog jag på mig två nykomlingar, nämligen Chrysalis wrap, multi och DrMartens kängorna som maken slog till på till grymt reapris när han var på hårdrocksfestival i Tyskland förra helgen.



Till det har jag en gammal skinnfakejacka från Gina Tricot, Chrysalis minigown, almost black och gråaktiga jeans från Vero Moda

Vi var tvungna att ta bilderna i skydd av tak för att inte få en dränkt kamera med oss hem, så mycket vräkte regnet ner.
Kängorna är ganska löst snörade med tanke på att de är helt nya, och därför ser de lite buckliga ut på bilderna. Men shit vilken skillnad på kängor och kängor!
Jag har bara Undergroundvarianter sedan tidigare och i jämförelse är de som att knalla runt med kylskåp på fötterna de första veckorna, otympliga och svintunga. Dessa är ju mjuka från sekund 1. Me like!!!

Nu börjar maten bli färdig här. Sedan blir det film och godis, för hur förgyller man en regning lördagkväll bättre… Vi ses imorgon. Kram!

11 kommentarer:

  1. Hej. lilla vovven så blöt, stackarn att matte släpar ut dej en sån kväll.
    Ja Doc M... tantskor;) fantastiskt sköna för gamla trötta fötter, platta rejäla sulor som håller en upprätt. Aj lajk to./K

    SvaraRadera
  2. Dom stövlarna är så fina. Minns att Annelie hade ett par såna på Odd Mollyträffen i Stockholm. Idag när jag var på Visko för att köpa regnkläder till grabben, var det först jag fick syn på, just ett på såna stövlar med rosor på ;o)
    Kram

    SvaraRadera
  3. naaw, sweet! Kängorna passar dig superbra. Vilken make som handlar en massa till dig =)! Kul!
    Ha en bra kväll
    Kram

    SvaraRadera
  4. Mimmi: haha… DrMartens som tantskor, det skulle nog alla tuffa rockstjärnor som jag känner och som har dem, fått tuppjuck av att höra. Men du har faktiskt rätt! De är precis som du skriver!
    Och du har så rätt igen med lilla vovven. Hon var verkligen skitsurast! Men hon fick duscha med shampoo när vi kom hem, vilket hon faktiskt gillar, så nu ligger hon och sover i mitt knä = elaka matten har blivit snäll. ;o) Kram!

    Christina: japp det är precis sådana som lovely Annelie har. Slog du till på ett par till dig själv idag? Hoppas det, för jag tror de hade gjort sig på dig med alla dina fina Mollysar. Kram!

    Fillipa: ja han är lite av en guldmake. Men han köpte nog mest de här för att han gillar dem… För helt ärligt, hade han fått önska så hade jag nog varit mer hårdrockscool som han än en Molly-tant… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Ja f-n vilket jädrans surt väder vi har haft idag. Vi har bytt ytterdörr och det har varit lite smått katastrof emellanåt. Men nu sitter den där och ett sidoljus som det heter...men jobbet fortsätter imorgon. :/
    Tjohoo va snyggt med dina Dr Martens till! Super snälla maken!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag sliter mitt hår i avundsjuka här! Såååååå snygga! Passar dig som en smäck! Kram

    SvaraRadera
  7. Haha, nej du älskling...
    Du är perfekt som du är, jag gillar ju din förmåga att blanda kängor, nitar och rockattribut med "snälla" mollyplagg.
    Fast det vet du ju redan, oddv =)

    SvaraRadera
  8. Jeanette: ja det var ett av de värsta vädren på länge. Ser ut att ha lugnat sig lite här idag i alla fall. Hoppas det är detsamma hos er. Fattar att det blev katastrof med dörr i det vädret. Hoppas det går bättre för er idag. Kram!

    Linda: nej låt håret sitta kvar, du har ju nästan likadana ju! Med finare blommor dessutom! Kram!

    The Make: haha… du är för söt. Jo jag tror att jag vet, annars skulle du väl knappast köpa dyra Mollysar till tanten… Kram!

    SvaraRadera
  9. EEEJJJJJJJJJJ - HVOR køber man de støvler?? De er da bare for fede!
    Kram og god søndag :)

    SvaraRadera
  10. Vilka vackra stövlar och vilken make! =)

    SvaraRadera
  11. ÅH ! Jääääääklar vad snygga dom var !!!
    Megakram !

    SvaraRadera