Powered By Blogger

måndag 9 augusti 2010

Koftan är provad, paket och papperspåse…

Här kommer då upplösningen på provningen av min tidigare dissade Alpaca mix long cardigan, almost black.
Jag tar tillbaka. Inte fullt ut men till viss del.

För i mina ögon är den mer dark grey än almost black. Och då använder jag mig av chrysalis minigown, almost black som referensram.
Så långt ifrån samma material i dem som man kan komma, jag vet, men i alla fall, det var den färgen jag hoppades på, den färgen jag tycker att produktbilden förmedlar.

En tjej som var i butiken samtidigt höll med om min dark grey-teori. Medan tjejen som jobbar där fick för sig att hon tyckte att den ser mer blå ut. Så ut på gatan för att ta bilder i vad vi tyckte var det mest rättvisa ljuset.



Och nu när jag ser bilderna så tycker även jag att det finns blå drag i den. Skitsvårt att få fram samma färg som jag såg. Och därför tänker jag inte försöka ge mig på att analysera det något mer heller.

Resultatet landade i alla fall i att den nu är återinförd på min topp 10 lista över måste ha plagg. För nästan svart, grå eller vad den nu än är så kommer den helt klart att kunna leva upp till en av huvudrollerna i min garderob i höst och vinter.

Det blev dock inget köp av den idag. Men däremot så vandrade jag hemåt igen så här:


Japp, mitt paket från Lisen är uppspårat och hemburet!!! Jag har betett mig som en unge som ligger på golvet i matbutiken och skriker efter godis när det gäller det paketet så fatta vilket fett ångestberg som lämnade mitt bröst när den supergulliga tjejen bakom disken utan att blinka eller ifrågasätta det minsta gick iväg och letade efter mitt paket på stört när jag berättade hur jag trodde att det kunde ligga till. Att paketet var där men att lappen fått vingar som aldrig landat i min brevlåda.
Den underbara människan blev till och med glad för att hon kunde hjälpa till!

Lisen hade mycket riktigt skickat den 28/7 som de sagt. Det som har gjort mig så förbannat sur på dem är att de inte, fortfarande inte, har svarat på mail…
Men nu är det historia . Tack och lov både för mig och för er som fått stå ut med att läsa gnället… Tusen tack för att ni har varit så gulliga och engagerat er, det betyder mycket mer än ni tror!!!

Så den här är alltså, äntligen, hemma:


Chrysalis wrap, multi

Har provat den nu ikväll men glömde att ta bilder, så ni kommer att få se den som en dagens outfit snart istället.
Och för er som redan har listat ut att det inte var wrapen som låg uppdelad i två påsar så är det väl lika bra att erkänna. Japp, jag shoppade idag.

Mitt första plagg från höstkollektionen. Och därmed är mitt egenlöfte om att hålla mig till min 10 i topplistan redan brutet. För det är något helt annat. Ledtråd 1: besvikelsedissat i en annan blogg idag.
Ledtråd 2: i almost black, så som almost black ser ut i mina ögon…

Jag visar imorgon, tänkte ta den som dagens då. Till dess får ni ha en superbra kväll. Kram!

15 kommentarer:

  1. Jag vet, jag vet!! Tycker att den är fin, men väntar nog på rean och så lär jag göra mig av med lite muffinsring;) Svårt att definiera koftans färg förresten! Tycker också att den skiftar lite i blått. Tittade på Everyday long cardigan i samma färg i dag och den ser svartare ut. God natt stumpan!

    SvaraRadera
  2. Sööötnosen då!! Ser ut som då sålt smöret och tappat pengarna. Men håller med dig om att färgen var knasig. Skulle vilja säga mörkt mörkt blå faktiskt.. :S Kram Och du förresten.. Inte behöver du be om ursäkt.. Vi alla är patetiska ursäkter till människor när det gäller Odd Molly ;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Nyfiken! Har du äntligen slått till på en Fonda?? =)=)
    Wrappen kommer vara skitsnygg på dig, kul att paketet äntligen kom fram
    kram

    SvaraRadera
  4. Linda: fattade att du skulle fatta när jag skrev så. Jag blev skitkär! Och lite kul att vi inte har samma smak jämt. :o) God natt & Kram!

    Sanni: fan vad jag älskar dina kommentarer! Haha... sålt smöret och tappat pengarna, jag håller definitivt med! Trodde ju inte att han tog bild där nunan syntes. Men det gjorde han och då fick det väl vara så. Jaha, kan man beskära bilder... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Filippa: no fonda för me. Never. Tycker de är skitsnygga men luddande djur och fondor lär aldrig någonsin kunna dela på samma bostad. :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hurra för Lisen paketet!!

    Dagens inköp måste vara den jag berättade om! Det måste det vara!! Jag ääälskaaar min o vill alltså ha fler..i precis vanlig ordning. Eller..har jag mot all förmodan fel!? Kram

    SvaraRadera
  7. Färgen på Alpaca mix long cardigan tycker att den drar åt det blåa hållet.
    Näe, nu måste jag gå och lägga mig, godnatt!

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att det ordnat upp sig med paketet!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Annelie: jag klurade också på om det inte var den som du fick av maken... tror det... visar senare idag så får vi ju benat ut i det ordentligt ;o). Kram!

    Christina: jag tycker också det på bilderna men inte riktigt lika mycket irl. Såg du den irl när du köpte din chalk? Kram!

    Abbe: tack! ja jag höll på att böi galen där ett tag... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Fin du är!
    Almost black koftan ser på håll ut som den jag har här hemma i dk grey, men närmare så ser den ut som du säger, att den har lite mer blått i sig. Skönt att Lisenpkt kom fram!
    kram o ha en bra dag :)
    ps alla är vi bitna...

    SvaraRadera
  11. Åh.... VAD har du hittat på Zebra ?? Något svart ? Hm.... det fanns där väl inte när vi kollade ?

    Underbart att din wrap har kommit rätt =)

    Å du, haha, du har mejl ;-)

    Största kramen !

    SvaraRadera
  12. Men åååhhh så kul att du äntligen fått paketet.

    Mitt paket är på efterlysning hos posten. Får se om de hittar den. I doubt it.....

    Nu har du vänt mig igen vad gäller long cardigan i almost black. Klart jag ska ha en :)

    Kramar från Viola

    SvaraRadera
  13. Vad härligt att du fått paketet! Grattis!
    Spänannde att se vad som är i påsen.

    Massa Kramar

    SvaraRadera
  14. Johanna: ja jag fick faktiskt för mig att det funnits en mörkgrå tidigare. Och att denna påmoinde om den färgen.
    Jag såg att du ska med på träffen i Malmö. Superkul! Såg att det var någon mer från vår trakt, tänkte se om vi kan styra upp någonslags samåkning. Vad tror du om det? Kram!

    Åsa: jo jag tittade till och med på den lite snabbt och du var skeptisk…. Tanten kommer ihåg ;o) Ska kolla mailen sen, har glömt.. Sorry… Kram!

    Viola: jag tänkte på dig och ditt paket när jag fick mitt. Fy fan vad trist att du inte har fått det ännu. Håller alla tummar att det är som för mig, att det finns men att du bara inte fått lappen!
    Haha, ja som du såg så ändrade jag mig också om koftan… Varför ska man vara konsekvent liksom… ;o) Kram!

    Tina: ja man blir bara så glad när man väl får det att man känner sig så dum att man har gått och varit så förbannad innan… :o) Kram!

    SvaraRadera
  15. Har skrivit hos DrMolly nu vilka jag kan.
    Om det blir träff o jag inte kan komma med, kan inte vi här uppe norröver ta o träffas en minimollyträff?
    kram!

    SvaraRadera