Powered By Blogger

tisdag 3 augusti 2010

Rea-tips gånger 2

Till och med jag, som har kvar plagg att erövra på min önskelista från vår och sommar börjar faktiskt tröttna lite på dessa plagg. Och det trots att jag upptäckte lite mer rea idag. Dels är det Ajajbaja som har sänkt sommarkollektionen med 30%, och dels har Redhe of Sweden pressat sina priser på Mollysar med ytterligare lite siffror, från 30% till 50% för att vara exakt. Tror ni att jag har klickat?

8 kommentarer:

  1. haha, är HELT 100 % säker att du klickat =)
    men vad .... Hm.... har du inte allt redan ? *Skratt* Stora kramen till dej !

    SvaraRadera
  2. He he, klart du har - annars skulle du inte ställt frågan Einstein ;)

    SvaraRadera
  3. Sover Dolly Parton på rygg?! Visst fan har du klickat!Vad blev det för fynd! Ska kolla in rean jag med. Tack själv för samtal i går!Hur länge blöddrade vi egentligen? Kram gumman

    SvaraRadera
  4. Åsa, Carina & Linda: älskar era kommentarer, ni får mig definitivt att skratta, tack för det sköna damer!
    Men haha... där lurade jag er allt! I alla fall nästan. För jag har inte klickat på någon av reorna. Däremot på Tradera, på köp nu.
    Det gjorde jag "bara" för att jag är så jäkla sur och hysteriskt nojjig för mina paket som inte kommit. Tänkte först att nu ska jag fan aldrig mer handla där något jävla skickande är inblandat. Efter 5 sekunder sa det klick. Det är ta mig tusan tantlogik på hög nivå. :o)
    Kram darling!

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Tack för tipset i morse och jag har funderat hela dagen och jo, det blev ett klick. Smarta jag såg ju sedan att Redhe var billigare men som tur var fanns inte min färg.
    Och nu över till något helt annat, traderanovis som jag är, hur kommer det sig att en vara har ett utgångspris på 1 krona, Sedan så är det ett väsentligt högre bevakningspris och nu pratar vi minst 1500:-
    Borde inte det ena vara i paritet med det andra? Kanske är jag korkad men så går det inte till på vanliga auktioner där vet man så att säga spelreglerna från början.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Eva: jag hann läsa ditt mailsvar precis innan jag gick till jobb så därför höll jag inne med det här reatips-inlägget till nu ikväll. Ville ju ge dig en chans att dagtinga i lugn och ro utan att i alla fall jag tipsade någon annan med risk att den rök framför ögonen på dig. :o)
    Är övertygad om att du blir galet vacker i den!!!
    Det där med priserna på Tradera är jag helt fel människa att svara på för jag fattar precis lika lite som du… Nej fel… jag fattar betydligt mindre eftersom jag inte är ett dugg bevandrad i irl-auktioner heller. Så sorry inget vettigt svar från mig på den. Kram till dig och dina nära & kära!

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!

    Så underbart snäll du är och galet vacker det vet jag just inte.
    Det där med Tradera ska jag kolla upp men det var en klänning som jag gärna ville ha, utgångspriset var en krona, någon hade lagt bud och jag la över, vilket inte var tillräckligt, la ett bud till på 1490:-, det högsta, auktionen avslutades och klänningen var några minuter senare ute igen på Tradera. Borde man inte vara ärlig med lägsta accepterade pris som säljare.

    Nåja, det är säkert bara jag som inte förstår.
    Kramar från Eva och O och vi hoppas vekligen att du får dina paket

    SvaraRadera
  8. Eva: jag tycker också att man borde skriva ut lägsta reservationspris. Nu är jag inte så hemma i att sälja på T - köper ju mest - men har för mig att det blir billigare avgift till T om man har utrop på 1 krona. Men absolut att det borde stå det man minst accepterar. Inte bara du som inte fattar - vi är 2. Kan slänga ut en fråga om det här lite senare. Någon lär nog kunna förklara för oss okunniga damer. :o) Kram!

    SvaraRadera