Powered By Blogger

onsdag 25 augusti 2010

Dagens & kanske ett lyckligt slut

Droppar av en dagens från min plats i arbetsfabriken i all hast. Vad svårt det är att ta vettiga bilder lite från sidan, man ser ju helt snedställd och galen ut… Jag ville ju visa min fantastiska matchning med chrysalisen och blommorna på kängorna så ni får ta den krumbuktade ställningen på köpet. :o)


Biketten
Quicktrip tunic, almost black
Chrysalis minigown, rouge
Jeans från Gina Tricot
20 håls Dr Martens kängor

Det kan möjligen vara så att min segdragna Amerindjakt når en upplösning under dagen. Jag vågar långt ifrån ropa hej ännu men OM det lyckliga slut jag hoppas på infinner sig så lovar jag att berätta om den mest bisarra historia jag nog någonsin har varit med om ikväll. Så vi kanske ses då igen. Kram så länge!

12 kommentarer:

  1. Det var verkligen en fin matchning. Jag börjar bli riktigt sugen på ett par Dr marten igen. jag hade dem när jag var tonåring och bara älskade dem :)

    Nu blir man riktigt nyfiken på vad som hänt med Amerindklänningen :)

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  2. Hoppas det löser sig med din klänning. Imorse när jag skulle ta in sydsvenskan låg där ett stort brev under. Det var min klänning som jag köpt på tradera och som var skickat redan i torsdags. Antagligen har brevbäraren lagt det i fel brevlåda och som tur var det en ärlig människa. Men jag fick mig en tankeställare att betala för rek när det ändå handlar om belopp runt 1.000 kr.

    SvaraRadera
  3. Hej snygga Josanne!
    Du där var väääldigt läckert måste jag säga! Måste prova samma här lite senare o kolla om jag ser ut som ett spån eller inte..
    Hoppas o håller tummarna på upplösning nu då!
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Håller "amerind" tummarna idag!

    SvaraRadera
  5. Ser fram emot att höra Amerind-historian!
    Grymt snygg är du och nu ser jag än en gång att jag måste prova eller rättare sagt införskaffa en Qicktip Tunic.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hi hi, tack för tipset! Lite roligt för imorse tänkte jag min svarta Quicktip tunika men vad till. Öppnar din blogg o du ger mig svaret! Det är verkligen klockrent!
    Kram kära Mollysyster

    SvaraRadera
  7. Snygging!

    Ser fram emot din historia.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  8. Spännande, blir ju så nyfiken!

    SvaraRadera
  9. Jättesnyggt!
    Jag har ju samma moccastövlar som dig från Ellos och älskar dom men......iblnad blir jag tokig på att de hasar ner och ibland olika på på benen :-(
    så idag kom jag på att jag kunde vika ner en liten kant och vips så hasar de inte ner lika mycket :-)
    Har för mig att du hade samma problem så kanske ett tips att pröva.
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  10. Ja som jag skrev nyss så uteblev upplösningen på Amerindmysteriet idag, godtrogen som jag är så trodde jag verkligen på ett slut efter alla sinnessjuka turer…

    Viola: ja Dr Martens har verkligen vunnit mark hos mig. Var skeptisk som tusan eftersom jag har gjort mig till BFF med Underground de senaste åren men de är ju bara så sköna at knalla runt i. Kram!

    Efva: vad skönt att det löste sig, och på det sättet du inte trodde… när det gäller rek så betalade jag för rek på Amerinden och inte fan hjälpte det… så min erfarenhet är att rek är bra med seriösa säljare eftersom posten lever sitt liv men med toksäljare spelar det noll roll. Kram!

    Annelie: tusen tack för ditt mail! Har inte hunnit svara men vid det här laget har du nog lärt dig att tant G är en oförutsägbar jäkel när det kommer till sådant… :o) Du = spån = no fucking way!!!
    Och visst är det sjukt att vi har så mycket samma plagg, synd jag inte fick se dig idag bara… Kram!

    Sofia: tack men om du orkar så håll kvar dem en dag till ;o) Kram!

    Jeanette: vill ju inte locka in dig i fördärvet, men eftersom du redan är där så kan jag ju säga att jag tror att du älskat den. Å andra sidan måste jag nog införskaffa den där Quicktrip långärmade som du har (har glömt namn, sorry, men tror du vet vilken jag menar… Kram!

    Tina: Kram!

    Abbe: en galen historia jag lovar… och lovar även att den kommer, men jag vill vänta till jag ser slutet på den… Kram!

    Halvan: tusen miljoner tack!!! Ska absolut testa ditt tips! För tokig blir jag också, hela tiden. Och precis som du skriver så åker de ju ner lite hipp som happ olika. Viker du kanten bak eller runt hela? Kram!

    SvaraRadera
  11. Jag viker ner en liten bit runt hela då liksom fastnar dom en bit på vägen.......beror väl på hur smala eller tjocka vader man har förstås :-)
    LYCKA TILL!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  12. Jag försökte idag men jag fick inte riktigt rätt på det... jag är lite trög... får bli ett nytt försök imorgon... Kram!

    SvaraRadera