Powered By Blogger

tisdag 24 augusti 2010

Dagens & Amerindjakt

Förkylningen har slagit till igen med full kraft. Precis när jag trodde att den var på väg att försvinna. :o( Sitter på jobbet nu, får se om jag orkar härda ut hela dagen eller om jag ger upp innan det ringer ut för kväll. Dagens är den här kombon:


Biketten
Wigwam, white
Saraklänningen
Jeans från Gina Tricot
Mockastövlar från Ellos

Jag har en mission till idag som jag helst vill försöka ta tag i och det är att härja runt hos postombudet för att se om min Amerindklänningen trots allt ligger där och dräller (= paketet jag skrev om och var förbannad över i fredags…) Säljaren påstår nämligen att hon har skickat den… Vi får väl se var det landar…

Ha en bra dag. Vi ses kanske ikväll igen. Kram!

8 kommentarer:

  1. Hallå snygging!!
    Håller tummarna att det paket ligger där och bara väntar på dig:-))
    Ha en bra dag vännen, ses snart;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Försök att inte ta ut dig fullkomligt vännen! Utpumpad med förkylning är inte att leka med. Snygg som få är du hur eller hur..o hoppas innerligt ditt paket ligger sär snällt o väntar på dig. Kram kram

    SvaraRadera
  3. Jag är också av med ett paket eller snarare brev som jag köpt på gradera. Det skickades i torsdags och borde varit framme nu, jäkligt retligt det är i så fall första gången det händer. Min tanke är att det hamnat i fel brevlåda och är det då en inte helt ärlig person så stannar den kanske där. Vi får leva på hoppet.

    SvaraRadera
  4. Ja mén nu har jag kollat igenom bilderna. Hittade "våra" kängor med Skip-a-beat dressen, o ja du är urläcker i det! Provade mitt i värmeböljan o hade vant mig kängorna vi det tillfället. Nu har de dock kommit fram ur vinterförvaringen, skall testa igen. Visst är de snygga..kram kram

    SvaraRadera
  5. Mia: paketet är en lååång historia, drar den som ett inlägg sen, imorgon förmodligen… Ja vad kul det ska bli att ses snart igen! Kram!

    Annelie: jag tycker bara mer och mer om kängorna! Och de passar ju till mer och mer i takt med att man sätter nya Mollysar till dem! Du har mail förresten. Kram!

    Efva: så typiskt! Du som skrev att det aldrig hade hänt förr att du fått paket försvunna på posten och att nu händer det säkert för att du skrev det… Fast jag tycker att det har varit ovanligt slött med postgången på sistone så jag håller tummarna för att det bara är posten som slöar och att det kommer imorgon! Kram!

    SvaraRadera
  6. Ge mig adressen till säljaren så ska jag åka dit och klämma ur henne sanningen;) Visst är det märkligt att just bland Tradera-försäljningar så ökar antalet "försvunna" paket drastiskt? Hoppas verkligen för din skull att den hittar hem! Kram!

    SvaraRadera
  7. Jag hänger på Linda !

    ♥ Kram kram kram kram kram ♥

    SvaraRadera
  8. Linda & Johanssonskan: haha, ni är för goa... med lite tur kommer upplösningen på Amerind-dramat idag... säger inte mer nu men det är en helt bisarr historia, nästan hur den än slutar... Ha en bra dag snyggingar. Kram!

    SvaraRadera