Powered By Blogger

söndag 8 augusti 2010

Nytt nästa vecka?

Läser på DeepFlings blogg att nästa höstsändning med Odd Molly blir verklighet 10-11 augusti, alltså tisdag och onsdag nästa vecka.
Den ser ut att innehålla godbitar som wigwam, chrysalis minigown och 327. Lovely!

Kan det vara så att de landar i de svenska webshopparna samtidigt, eller dröjer det lite längre?
Ni som har koll på hur det brukar funka, när kan man förvänta sig att nästa leverans är klickbar?

11 kommentarer:

  1. åhh, så kul om det blir nästa vecka... Vill så klicka hem en 327:a... :)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hos deepfling är wigwamsen klickbara redan. Blir litr sotis på roskängorna! Om han springer på ett par 39 får han gärna köpa med ett par;) Visst har vi glamouriga liv:) Kram

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Känner mig hopplöst efter allt som hänt i blogglandia, varit frånvarande av olika skäl! Läser ovanför Lindas kommentar om roskängor..pratar vi samma som jag har?! Dr Martens måntro..?Nyfiken i en strut såklart!
    Vad gäller höstkollektionen är jag ganska väck än sålänge. Maken ar ändå sett till att jag fått oväntande o mycket överraskande sådana till mig! Tycker oerhört mycket om samtliga, trots mina tidigare protester.
    Kommer förmodligen ta igen mer efter vår årliga bröllopsresa (reser på lördag).
    Hoppas allt är bra med dig..har inte läst allt riktigt.
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad spännande!! Jag vill ha en hel del kan jag säga..jag måste nog sälja lite på tradera för att detta ska gå ihop :)
    Kram o ha en underbar söndag!!

    SvaraRadera
  5. Goder morgon vännen ! Har letat upp dej på FB nu, så logga in & godkänn tanten ;-) Åh... 327:orna är SÅ jäkla fina ! hade nog haft en hel drös... OM inte dendär sömmen varit så jevvla långt upp.... Kram !

    SvaraRadera
  6. Tina: samma här. Problemet är bara att välja färg… tror jag måste se dem irl för att kunna bestämma mig… Kram!

    Linda: problemet är ju att det inte fanns i 39, bara i 38, som han köpt med sig hem. Jag har mellan 38 och 39 så det är en fet chansning. Om ett par timmar vet jag. Håll tummarna! Kram!

    Annelie: hej!!! Vad kul att se dig! Hoppas du mår bra och allt är bra hos er!
    Jo det är faktiskt precis de roskängorna som du har som maken hittat på festivalen i Tyskland där han är (varit – han är på väg hem nu) Han hittade dem superbilligt och kunde inte låta bli att köpa dem - fast som jag skrev till Linda så kan de vara för små…
    Din make är också för söt! Och så himla nyfiken man blir nu på vad det kan vara… Är ju lika nyfiken i en strut jag ;o)
    Skönt att ni ska resa iväg, det behöver man lite då och då. Hoppas vi hörs innan ni åker. Ska skärpa mig och bli bättre på mail… sorry… Kram!

    Chatarina: jag vill inte ha så himla mycket men tillräckligt för att jag också skulle behöva göra ett riktigt röj i garderoberna och sälja en del. Det är ju inte det billigaste plaggen att vara kär i tyvärr… Kram!

    Åsa: du är godkänd! Hälsa M att hon ska kolla på Tradera! Det är där hon jag lånade den jag har på mig fick tag på den. Även mr Make har en liknande som han också hittade där. Ska kolla med honom när han kommer hem vad han sökte på för att hitta den… Kram!

    SvaraRadera
  7. Dom pjucken kan väl nästan vara värda att offra ett par tår för;) Eller hur?! Kram

    SvaraRadera
  8. Ja, jag vet att hon skulle buda på en, men den var uppe i typ 1500 kr & den var inte äkta ( stod som tillägg att det var en replika)
    Å SÅ mycket ska man väl inte betala för en liten mössa ? ja, hör med honom vad hon ska söka på =)

    SvaraRadera
  9. Hi hi, ja man blir så glad över dessa fantastiska män!
    Jo du, han har kommit med följande; vacker tunn ullscarf, svart mjuk tunn jersey-artad tunika (kommer ej på dessa namn..), Everyday cardigan i lite indigo samt Check me tunic (??..) i blue. Allt utan varken vetskap eller provning, alla passade såklart!
    Han vet ungefär vad jag gillar o tyckte det var bra vardagsplagg! Scarfen passar till allt, den svarta har jag haft varje kväll hittills..
    Hoppas kängorna passar som din söta make hittat! Buskul ju..
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Linda: du har en poäng där... Kram!

    Åsa: han kommer hem ikväll så jag kollar och återkommer. Kram!

    Annelie: jag glad och samtidigt rätt så chockad många gånger... som när jag hittade skinnjackan i ett paket här i onsdagsmorse, har inte riktigt kommit över den chocken än. :o)
    Låter som superfina saker, vad gullig han är, och allt allt passade, ja det känner också nog bättre än vi tror. :o)
    Har en idé om kängorna och skip-a-beat, har du testat den kombon? Kram!

    SvaraRadera