Powered By Blogger

lördag 7 augusti 2010

Möte med Mollysyster, trista plagg & dagens

Så föll det sig så att jag strålade samman med en kär Mollysyster idag, det var ingen mindre än den här.


Det blev en lång och riktigt najs fika. Men först inledde vi med en sväng förbi den lokala Mollybutiken. Där ekade det skralt bland galgarna.
Minimalt med inkomna höstplagg och de som fanns fick vare sig mitt eller Åsas hjärta att börja klappa. Tvärtom. Trista plagg i ännu tråkigare färger.
Och jag åkte till och med på en grov besvikelse, i form av den här:


Ett av mina 10 i topp-plagg sjönk som en sten på vattenytan när jag fick se den irl. Den heter almost black men jag tyckte mest att den såg ut som en extremt urtvättad och grådassig trasa…
Så kan det gå… men jag tänker ge den en chans till innan jag dissar den för evigt.

Det blev inga köp för någon av oss men jag hade å andra sidan redan förberett spenderandet genom att klicka på Tradera innan klockan slog 8 i morse. Ett drömplagg, till drömpris…
Avslöjar när (eller ska vi säga om…) det kommer… Dagens var den här:


Biketten, som åkte av bara en stund senare
Fields of Lace, white
Livingloving dress, lite blue
jeansleggings på fallrepet från Vero Moda
Mockastövlar från Ellos

Tagen i ett provrum på Lindex när jag var där med min mamma i förmiddags . Där hon köpte en blus och jag inhandlade nada. Två butiker på en dag och inget shoppat.
Då kan man ju räkna bort ett litet ynka Traderaklick, eller hur…

See you! Kram!

12 kommentarer:

  1. Vad tråkigt med koftan:( Har också tittat på den och gillat att den verkligen ser svart ut. Snygg dagens som vanligt! Jag antar din utmaning, dyker upp vilken dag som helst i en blogg nära dig;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Härlig dag har ni haft iaf. Jaha, då kanske man ska ta och lägga tanken på hyllan om den koftan då....måste kika på de andra färgerna.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Underbar tantlogik igen och helt enkelt självklart, ungefär som att trasiga kakor inte räknas...
    Även jag har haft den på höstköpslistan men nu får jag väl se, hade verkligen tänkt in den som en i arbetetkofta.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Så kul med träff!
    Ska bli kul at se vad du tradera klickat.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  5. Sitter här som nyfiken i en strut och UNDRAR med vad som är hemklickat från Tradera?? Ja, ja håll oss på halster du!=)=)

    Kramis!;)

    SvaraRadera
  6. Urtvättad svart eller grå, whatever - åker nog på att köpa en i alla fall tror jag...

    Å strålande idé, göra pengar på andras avundsjuka - I´m in!

    SvaraRadera
  7. Jag tror jag vet, en fin A___________ som slutade till ett mycket bra pris som jag var väldigt sugen på.....

    SvaraRadera
  8. Tack för en himla trevlig stund idag =)
    Du har mejl som du inte svarat på hehe.

    Ja, jag vet vad mitt nästa Odd köp kommer att bli ( ja förutom favoriterna som kommer i höst ) En Foooooooooooooooooooool . Har aldrig sett den i verkligheten, förrän idag när du hade den...... Å du kan tro att det suger att veta att du har X antal... å denna kvinnan inga haha . Så hör du någon eller någon läser & vet, så hör av er ! En beige hade varit finast... storlek 2... ( den var väl rymlig ? ) Å sen är jag på jakt efter dendär livealot med broderierna på ryggen ... Har kollat Tradera precis, men antingen fel storlek, fel modell eller färg, eller tokpris :-(
    haha, är detta en Blocket annons ???

    Sov gott & dröm sött !

    SvaraRadera
  9. Linda: ja man vill ju liksom inte att det ska vara den när man ser och blir besviken. Men det var det. Jag ska gå tillbaka och prova någon dag i veckan som kommer. Och försöka ta bilder, svårt att göra färg, speciellt mörk sådan, rättvisa med en kamera bara…
    När det gäller utmaningen så kan du ju vänta till det inte är värmeslagrisk, för min tanke är en höstoutfit… Mycket för att pusha dej att använda dina nya svinsnygga DrMartens… (by the way har maken hittat de höga med röda blommor i Tyskland för typ 800 svenska riksdaler! De kommer hit imorgon. MEN. De kan dock vara för små… mer om det imorgon..) Kram!

    Jeanette: kolla den själv först innan du dissar den. Jag håller nämnlogen hoppet uppe med att det kanske bara var ljuset i butiken som fick den att se ut så… Kram!

    Eva: haha… ja tantlogik har blivit ett ämne som jag fördjupat mig allt mer i ;o) Som jag skrev till Jeanette, kolla den först själv innan du överger tanken på den. Kram!

    Tina: ja träffar är alltid kul oavsett om man är 10 eller bara 2. Och visst är man alltid så himla nyfiken på vad andra klickat. Nästan lika kul som när man själv klickat och väntar på paket. Kram!

    Adela: haha.. ja halster är kul! Men mest är det av vidskeplighet; avslöja så går det åt skogen… barnsligt och korkat men det visade ju sig stämma med följetången; Lisenpaketet… Kram!

    Carina: haha… ja risken är att jag också åker på att köpa den när det kommer till kritan. Man kan ju alltid skylla på att det nog bara är synen som blivit grådassig av åldern. ;o)
    OK, då spånar vi på en bok nu då. Schysst! Kram!

    Sofia: japp, du har rätt! Hoppas bara att det inte var dej jag bjöd över i sista sekund… Kram!

    SvaraRadera
  10. Åsa: haha... du är för go! Vi kan väl göra så nästa gång du har vägarna förbi den här hålan att du får testa mina FoL, har ju i både 2 och 3 så kan du känna in storleksläget på den. Likadanrt med Livealoten - för att kolla det vi snackade om...
    Hjälper dig att hålla span. Vilken färg in da Fooooooool? Kram!

    SvaraRadera
  11. Va, så trist med koftan. Det var plagget jag tänkte reservera i butiken här hemma. Hmm, med tanke på hur den butiken är att ha o göra med så tror jag att jag kanske beställer på nätbutiken istället och kanske byter mot vintage chalk eller så istället.

    Ska bli kul att se vilket plagg du klickat hem från Tradera!

    Kramar från Viola

    SvaraRadera
  12. Viola: jag hade väntat mig att den skulle vara almost black som i chrysalisarna almost black och det tyckte jag alltså inte stämde. Kan vara bara jag som förväntat mig något annat så kolla in den själv först. Jag ska gå och prova den nästa vecka, för jag hoppas lite på att jag såg fel. :o)
    Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera