Powered By Blogger

söndag 15 augusti 2010

Dagens – trots 17 järn i elden…

Egentligen känner jag att jag inte orkar eller hinner göra något inlägg just nu. Mest eftersom jag redan har sisådär 17 järn i elden, som kan brännas vilken sekund som helst.

Vi pratar matlagning som kan bli till kolbitar utan passning, evinnerlig tvätt att hänga (just nu sängkläder) som kan mögla om den inte sköts, vovvar att traska ut med, som definitivt kan behöva iltransport till Djursjukhuset på grund av förstoppning om inte deras mest grundläggande behov tillgodoses…

Och så vidare… Men så var det ju det att vi tog lite outfitbilder när vi var på väg ut för att spontanträffa lite vänner tidigare idag. Och synd att låta dem förfaras så därför är jag här i alla fall. Med dessa bilder:



Skip-a-beat dress, rouge
Chrysalis minigown, rouge
Dr Martens kängorna - de jag invigde igår

Vi tog även bilder där ansiktet fick vara med, men de blev som de svarta kolbitar jag nu befarar att middagen ska landa i.. :o)
Stå därför fick de stå över den här gången.

Nej jag är inte uttråkad eller ens det minsta blasé på Blogglandia, bara lite för stressad för mitt eget bästa allt för ofta…
... men vi ses imorgon igen. Om ni vill. Kram!


11 kommentarer:

  1. klart vi vill=)! kram! ps. skip-a-beat-urläcker!

    SvaraRadera
  2. Skip a beat+dom kängorna, nu sliter jag mitt hår i avund så jag blir skallig;) Fy fan vad snyggt! Stressa inte ihjäl dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  3. Du är tokfin i den, jag har den i dark powder för den fanns inte i rött när jag köpte min. Men båda är läckra, denna outfit tycker jag är en av de finast jag sett dig i.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Skitsnygg är du! Dina kängor är to die for...hur ska jag klara mig utan ett par?????Skämt å sido - hela outfiten är super och jag skulle vilja ha den rakt av. Kul att få se skip-a-beat på dig. Har dissat den men nu måste jag nog börja spana hihi.
    Kram

    SvaraRadera
  5. TJohoo vilken klockren outfit!!! Diggar den!!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fan vad söta ni är... Tycker själv att jag mest ser ut som ett överspänt anabolamiffo...
    KRAM på er!

    SvaraRadera
  7. Ummmm, den där skulle jag vilja ha i blått. Och rött är ju helrätt på dig. du är superfin i den...
    Kram

    SvaraRadera
  8. WOW!!!
    Äntligen fick vi se dig i den underbaringen!Jösses vad snygg du varit idag!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Nena: det finns en blå på Tradera, samma säljare som jag köpte den här röda av. Dock inte världens roligaste pris... Utrop 2200:-... Kram!

    A-K: tackar och bockar. Kram!

    SvaraRadera
  10. Vrålsnygg kombo ! Det är den röda klänningen som är i princip genomskinlig, eller ?

    Megakram !

    SvaraRadera
  11. Du är den finaste i din klänning! Och gissa vad... vem ska ha en likadan klänning snart? Jag har också shoppat lite...

    SvaraRadera