Powered By Blogger

tisdag 10 augusti 2010

Ny Skåneträff på gång

Det vankas en ny träff i Skåne. Man kan läsa mer hos DrMolly och komma med förslag på datum.

Det börjar bli fullt med anmälningar så skynda om ni vill med.

8 kommentarer:

  1. Jag hoppas på att det blir så att jag kommer att få vara med för första gången!

    Fråga: Jo, du verkar ju ha koll på Helsingborgsshopping (?). Känner du till några affärer i området som säljer Odd Molly? Jag har fått för mig att jag bara MÅSTE få tag i en LK. Kram

    SvaraRadera
  2. ohhhh!!! Vilken grej!!! Jag vill också och jag som livat gubben att tagga ner :S Kram!

    SvaraRadera
  3. Ska bli så himla skoj!! :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Å jag jobbar :-( Alltid på helgerna ju...
    Men det ska bli KANONroligt att se alla bilderna som läggs upp & alla fynd ni gör :-)

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Säger som Åsa, arbetar, men det ska verkligen bli roligt att se bilderna.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  6. Abbe: superkul att du ska med på träffen! Jag lovar att det är väldigt anspråkslöst. Inga snobberier alls, utan bara en massa sköna tjejer, tjatter, klädspaning och ännu mera tjatter. Du kommer att gilla det!
    De som säljer Odd Molly i Hbg är Zebra och TamTam. Jag har inte adresserna i huvudet men om du vill ha den så hör av dig igen så kollar jag upp det. Sedan finns det även lite på Spirit på Väla (köpcentrat strax utanför stan). Jag var på Zebra igår. Såg ingen LK men det kan ha funnits för jag kollade inte igenom allt de hade. Vet att de har haft LK förr. De har dessutom fler leveranser på gång så finns den inte nu så kan den mycket väl dyka upp där.
    Blev allt lite nyfiken nu… bor du i Hbg-trakten? Kram!

    Sanni: shit vad kul om du kunde komma ner!!! Du kan ju alltid skylla på att jag, tanten med zigenarblod, har tvingat ner dig… ;o) Missade ju dig och ditt mail och allt när du var nere nyss… Sorry… ;o(Kram!

    Jeanette: ja eller hur! Det känns nästan som att jag inte har något liv utanför Mollyträffarna för som jag saknar er… :o) Kram!

    Åsa: tänkte direkt på dig när jag såg om träffen, vet ju att du jobbar helger… skitsurt… hade ju varit en fröjd att få ha med Klipparexperten igen… Fast vi får ta igen med fika här i byhålan snart igen istället… vad sägs om det? Kram!

    SvaraRadera
  7. Eva: så synd! Hade varit så kul att få träffa dig igen och prata lite mer med dig den här gången... men det lär bli fler träffar! Så nästa håller jag tummarna för att du kan! Kram!

    SvaraRadera
  8. Jo, vi får ju ha det =) En vanlig vardag, när som helst =) Stora kramen !

    SvaraRadera