Powered By Blogger

onsdag 25 augusti 2010

Skrik på köpcentrum, missad syster & dramat fortsätter

Vad händer om man skickar ut en reporter med Mollyholicgener till ett köpcentrum för att göra en intervju? Inte så mycket mer än att en intervju blir gjord skulle jag tro.
Men tänk om det skulle råka vara ett köpcentrum där det säljs Mollysar, DÅ kan det kanske sluta helt annorlunda. Skulle jag gissa…

Eller hrrrmmm, kanske lite mer än gissa… För den här reportern var på ett sådant köpcentrum idag, ett med både intervjuoffer OCH Mollysar.
Visst skulle man kanske kunna blunda för det man inte är där för. Men helt ärligt; vem kan iskallt vända ryggen åt en sötnos som bara skriker om att få följa med hem? Vem kan nonchalera en vädjan från en ensam stackare i nöd?
Inte jag, köpstopp till trots…

Och speciellt inte om man är en smula låg eftersom man precis har varit tvungen att hoppa över en efterlängtad fika med helsköna Mollysyrran Johanssonskan

Så därför är jag från och med idag lycklig ägarinna av denna skapelse:


327 i lite military

Hade tänkt spara det köpet till Mollyträffen i Malmö, så nu får jag istället försöka fundera ut något annat att rikta blicken på då istället…
Alla dessa tankebryderier… alla dessa beslut… ibland är det faktiskt ganska mödosamt att vara fast i Odd Mollyträsket… ;o)

Och från en jobbig sak till en annan… tyvärr nådde aldrig Amerind-dramat hela vägen in i mål idag… Något gick snett på sluttampen.
Ska försöka ta reda på vad imorgon så att både jag och ni äntligen kan få The Upplösning snart…

Men å andra sidan… det var ju bara snudd på tre veckor sedan jag vann auktionen så det kanske är lite väl tidigt för en sådan trots allt… ;o)
Ha en bra kväll! Kram!

13 kommentarer:

  1. Har hon varit i Väla kanske? Fint köp, ett riktigt Josanne-plagg! Jag har väntat spänt på Amerind-upplösningen här, får väl stå ut ett tag till:)Din dagens i dag är bara så jävla snygg! Kram gumman!

    SvaraRadera
  2. Förstår att du ville rädda den stackars blusen från butiken, ett öde värre än döden för en OM!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  3. Fint köp! :)
    Hoppas upplösningen snart kommer.

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Ja men klart den skulle med hem till dig! Inget snack om saken.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Såklart du skulle ha den godingen med dig hem!=) Den är suuuupersnygg och du med;)

    Kram gumman;)
    Adela

    SvaraRadera
  6. Den blusen är bara så snygg och angående min provning så kan jag meddela att du inte är helt fel ute - upplösningen kommer under morgondagen :)

    SvaraRadera
  7. Vilket dilemma, klart man skall lyssna på ett nödrop, hi hi! Lustigt för idag var vi ut i andra ärenden o se..precia samma situation med samma blus fick! Ibland måste man ju bara "ställa upp"..
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tre veckor sedan!! Vad är det som händer..? Två paket från andra sidan atlanten har jag väntat på i sex veckor o börjar undra..
    Tålamod men hur länge!? Suuckar djupt..kram

    SvaraRadera
  9. Tur att du räddade den lilla stackarn ;-). Hade absolut gjort det samma om jag varit i dina skor - den är snygg på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Men vilken tur att du kom och räddade blusen ;-)
    Passar dig perfekt!
    Kramar Affi

    SvaraRadera
  11. Åhh den är så fin, jag har också tänkt att jag ska inhandla en sådan så fort jag hittar den i butik! Är en ganska nybliven OM-fan, så jag blir riktigt inspirerad av alla fina bilder du lägger upp! Mkt trevlig blogg helt enkelt!
    kram Kristina

    SvaraRadera
  12. 3 veckor efetr en avslutad auktion? Är det en nonchalant trög säljare eller?! Hmmm hoppas de löser sig. Var o klämde på alla 327orna igår....militaryn var underbar, likaså almost black...ja alla. Men vackrast i mina ögon var lite lilac, helt otippat...så fick man en goding till på önskelistan=)
    kram fina du!!

    SvaraRadera
  13. Hej snyggingar! Vad skönt att få medhåll i min räddningsaktion. Eftersom ni håller med så kan det ju bara betyda att jag gjorde det absolut enda rätta... ;o) KRAM!

    SvaraRadera