Powered By Blogger

onsdag 4 augusti 2010

Värsta kuppen – upplösningen…

Jag sitter och skriver en artikel om högtflygande planer. Om att rekordmånga tar flygcertifikat.
Mina egna högtflygande planer såg lite annorlunda ut. De handlade om att ta så kallade outfitbilder på mig själv i värsta-kuppen-plagget. Paketet.

Men iklädd mysbyxor, liggandes i sängen med laptopen, telefonterroriserad och svintrött men trots allt tappert jobbandes (om än i slowmotiontempo), så störtar de visionerna ganska kraftigt. Men visst är det den här…


CC jacket, almost black - trots att den är mer grå än svart

… som jag hittade på köksbordet i morse. Det visade sig att maken vunnit på tips/lotto, kommer inte ihåg vilket... Inte miljoner som jag först trodde - läs hoppades fett på med Mollyblicken på helspänn - men väl ett litet gäng lappar i en något mindre valör. Tillräckligt för leksaker – läs tekniska attiraljer – till honom själv.

OCH jackan till mig eftersom både han och jag suttit och dregglat över den i webshoppar några gånger.
Och på grund av att jag inte kunde följa med på festivalen där han är just nu, eftersom jag inte har semester, så fick han den briljanta idén att göra precis det han gjorde; hålla käften – vilket är en gigantisk bedrift bara det - beställa jackan, åka på festival och låta mig upptäcka den morgonen efter.

Jag är ta mig fan nästan rörd till tårar över den mannens förmåga att göra sin fru jäkligt lyckoglad trots att jag tokjobbar och tar hand om den dagliga hemmaverksamheten medan han glassar med öl, vänner och konserter till söndag kväll.

Nu måste jag fortsätta plöja mig igenom jobblandet men jag lovar, på heder och samvete, att visa upp jackan på livebilder innan veckan är över.
Sorry om jag har hållit er på halster och sedan lurat in er här i ogjort ärende… Det var inte meningen... Kram!

22 kommentarer:

  1. Aaaa det är ju så underbart att höra. riktig kärlek det=)!! Förstår att du är så lycklig över jackan, du kommer vara ursnygg i den 4 sure!(men det är du ju i allt!)=)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Du kommer att vara skitsnygg i den, finns inga tvivel:) Jag får nog försöka vinna lite på Lotto själv om jag ska köpa mig en sån! Kram

    SvaraRadera
  3. vilken fin historia! Både min pojkvän och jag sitter här och är rörda. Superfint planerat!

    SvaraRadera
  4. Ja jackan är verkligen GRYMT snygg ! Jag känner mej rätt & kommer med största sannolikhet själv att äga en sån.... men det får bli när någon av alla fantaster av denna jackan har tröttnat på den & lägger upp den på swap eller Tradera ;-) Men troligtvis dröjer det lääänge eftersom den nog är en storfavorit hos alla Ommisar =)
    Men hör du något om en 3:a så ring mej bums =)

    SvaraRadera
  5. Grattis till en fantastisk man och jacka.
    Skulle gärna swappa min, risken är att min (som förvisso är helt underbar på sitt sätt) i blixtens hastighet skulle skickas tillbaka.
    1) Han tillbringar mer tid med hojar än i hemmets lugna vråa, 2) Han kan vara en riktig surputt, 3) Han är pendant...
    Fast är man villig att ta de sakerna så är han väldigt trivsam (med eller utan skinnjacka) :)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  6. Jag är bombsäker på kära maken får en stor smällkyss när han kommer hem. Vilken härlig överraskning och vilken rolig planering det varit för honom.
    Grattis till en fin jacka, den är du så värd och jag vet ingen som kan bära den som du kommer att göra, ser fram mot det.

    Kramar

    SvaraRadera
  7. GRattis till en FET jacka och en Kick as!!!! gubbe! Kram gumman och om det är någon som förtjänar den så är det DU! Puss

    SvaraRadera
  8. Ojojoj vilken härlig present! Du kommer att totalt rocka i den :) Ser fram emot livebilderna.

    Tips/lotto säger du. Hmmm, kanske ska man ge det ett nytt försök... ;)

    Kramar från Viola

    SvaraRadera
  9. Vet du vad :-)
    Att få höra den underbara historien om din makes kupp är bra nog för att titta in här!
    Jag VET att jackan kommer att sitta som en smäck på dig! Jag har ju min här bredvid mig och man kan ju inte bli annat än fantastiskt snygg i den!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Men guuuud vad gulligt! Skratta dig lycklig kvinna, min karl kan inte ens köpa med en trissklott som överraskning. Haha! Supersnygg jacka!

    SvaraRadera
  11. Vilken KARL du har! Jackan är perfekt till dig!

    SvaraRadera
  12. wow! Den kommer sitta super snyggt på dig!

    Kramar

    SvaraRadera
  13. You lucky girl, what a present! Jag är inte avis alls, inte alls, inte alls... måste repetera, så att jag börjar tro vad jag påstår. Gissa, om jag ville äga en likadan jacka. Den är den snyggaste i världen. You lucky girl!

    SvaraRadera
  14. Vilken man du har, jag såg jackan idag i Köpenhamn och du kommer säkert bli supersnygg i den.

    SvaraRadera
  15. Hej Josanne!

    Grattis till din man som har en så snygg och trevlig fru, helt enkelt värd att ge just sådana här små överraskningar.

    Många kramar från Eva och blivande mannen

    SvaraRadera
  16. Blir allt lite tårögd när jag läser hur go din man är. Tycker det är härligt att han både unnar sig själv och dig något av denna vinst.

    Grattis igen till både jackan vilken är SÅ grymt snygg och underbar och till underbara mannen.

    Stora kramen

    SvaraRadera
  17. Hej igen!

    Små och små, det är ju en sådan där överraskning som man är glad åt hela livet, så superromantiskt och vilken känsla att få öppna paketet.
    En till kram från Eva

    SvaraRadera
  18. Ja vilken übersnygg jacka, den är ett av det snyggaste OM gjort, men sen säger jag bara, VILKEN MAN!!! Var rädd om honom (det tror jag i och för sig att du är=) ) och vilken kärlek;)Grattis säger jag till både man och jacka! Jag har inget av det..ha ha ha...just nu=)

    Kramar!
    Adela

    SvaraRadera
  19. wow.. vilken man du har!! O vilken as-snygg jacka! Värsta baben blir du ju!
    Såg en sak idag som kom i lådan, så fint o så stolt jag är över brorsonen!
    många kramar

    SvaraRadera
  20. Ja det är helt galet. Jag kan fortfarande inte fatta att jackan verkligen hänger här trots att jag ser att den gör det.
    Kram på er darlings!

    SvaraRadera
  21. Läser bakåt här hos dig och kan inte låta bli att kommentera detta inlägg några dagar försenat. Vilken underbar jacka och vilken underbar man du har!!! Jag blir nästan rörd till tårar av att bara läsa det, vilken överraskning. Njut av jackan!

    KRAM

    SvaraRadera