Powered By Blogger

fredag 17 augusti 2012

Ännu en provning - av fem höstplagg

Det var så nedrans skoj att prova höstnyheter igår att jag liksom var lite tvungen att reprisa den aktiviteten idag. Nu på Zebra, i Helsingborg, med dessa fem plagg som jag spontangillade där de hängde på sina galgar: 



Maison Scotch – svartgrå kavaj i collegetyg 1199:-

 Storlek 1. Rolig och lite mer avslappnad variant på kavaj. Dock helt befriad från knappar men dekorerad med två fina stjärnbroscher på ena slaget. Mjuk och schysst figurformad. De hade gärna fått i här och bilda kombo med en hel massa olika plagg i höst och vinter. 



Maison Scotch – svart kofta med stjärnor 1199:-

Storlek 1. Korkat nog glömde jag kolla material i denna men den kändes inte sticksig, i alla fall inte den korta stund jag hade den på mig. Enkel modell, rak i snittet och rundskuren i halsen. Egentligen som vilken kota som helst men jag gillade att den var stjärnbestödd. Som är instickade i ”tyget” och grå till färgen. 



Maison Scotch – vit blus med döskallar 899:-

Storlek XS. Bomullsblus i lite vid och rak modell. Riktigt söta små döskallar som vid en första anblick ser ut som prickar. Mittemellantjock kvalitet, om ni fattar vad jag menar…



Rabens Saloner – Spine print T shirt 999:-

Storlek S. Trikåtygströja i lös och ledig modell med drapering framtill. Mjuk och mysig. Den fanns även i kombinationen mörkgrått och ljusgrått men den såg jag inte förrän efter jag provat denna. Fast denna är nog lite roligare ändå.


Nolita – Beruwala habutai, rose vintage 1499:-

 Storlek 42, enligt italiensk sizeräkning, och jag har ingen koll vad det blir på svenska, men den var rymlig, vilket jag misstänker att den ska vara. Tunt tyg men ändå inte så att den var helt genomskinlig. Riktigt soft att ha på sig och funkar lika bra till fest som till vardags. Tycker jag. 

Det var allt för idag. Jag är galet trött och det märks säkert på de ganska fattiga plaggbeskrivningarna. Men undrar ni något så är det bara att fråga. Så gör jag det som står i min makt för att svara er så sanningsenligt som möjligt. Kram!     

7 kommentarer:

  1. Njaaa, inte nån i din stil va?
    Mvh A

    SvaraRadera
  2. Ohhh den första var riktigt snygg på dig!
    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Den där svart med zebrafladdret - nej icke!
    Varken på dig eller nån annan. =)

    Kavajen och koftan med stjärnor - ja.

    SvaraRadera
  4. Döskalleblusen var mest du tycker jag! :)

    Du borde ha varnat för de enorma mjukglassarna man får där. Gud alltså! ;)

    Kramis

    SvaraRadera
  5. Kofta med stjärnor och döskalleblusen hissar jag!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. 1,2,3 Hiss ;)
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  7. TackTack! Superkul att höra era åsikter! Koftan med stjärnorna är jag lite sugen på faktiskt. Känns som en enkel kofta som nog hade kunnat bli väldans användbar i höst och vinter. Men jag ligger lågt med köp just nu. Inte råd och annat på gång som drar kosing... Om ni undrar alltså. ;o) Kram!

    SvaraRadera