Powered By Blogger

torsdag 9 augusti 2012

Tjugo gånger Instagram – stendött, villhabegär & typiska











Söndag: en vovvenad och en tur till Ica, båda gångerna med Iphonen i högsta hugg blev denna samling knäpp. Roligare än så var inte riktigt aktuellt i en stendöd stad. Men skyltfönster är ju alltid kul, tycker då jag alltså. Och färger har ju en tendens att pigga upp så därav denna samling bilder här.

Måndag: inledde dagen med ett träningspass. Den uppmärksamme kanske då noterar att jag även testade zumba senare den dagen. Och det är alldeles rätt och riktigt. Jag tog liksom merparten av veckans pass på en och samma gång. Mest för att göra mig själv lite glad i allt depp som hade ockuperat skallen. Och det funkar. Dock inte i klass med megalyckan som härjar i kungafamiljen. Så är det någon som har ett slott att langa hit så tackar jag inte nej… Jag var även på blomspaning på Ica. Hade ju behövts lite av den varan här, i glädjesyfte inte minst, istället för de tragiskt kala grenar som lilla glasfågeln har att härja på här i dagsläget.  

Tisdag: anländer Malmö. Avgår Malmö. Med Triangeln som avstamp båda gångerna. Och med tanke på mina gigantrapporter så skulle man ju kunna tro att ni redan har sett allt däremellan. Men icke. För fulsnyggt som i skyltfönsterspaning gånger två och dagens kontraster var ju ovisade kort. Kontraster som i clowner som jag avskyr, riktigt mycket och halsbanden som väckte rakt motsatta känslor. Som jag ville ha, som jag inte köpte och som jag ångrar mig. Vilket ju kan åtgärdas, idag till exempel… ;o) Frågan är bara färg, rosa eller orange… Hmmm…

Onsdag: alldeles för kallt och blåsigt för en picknick i gröngräset, så filten fick stanna i kassen men kaffe skulle minsann intas i parkmiljö och så blev det. Med hundarna i sina typiska positioner; Freja i mr Makes knä och Ajax flängandes och ålandes på marken.

Det var alles för nu. Dags att styra upp med frukost, klädsel och lite pack för att dra på utflykt till annan stad om en stund. Ha en bra dag därute. Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar dina Instagraminlägg - bilderna är skitläckra.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Och kul att höra för de är skitroliga att ta och hålla på att mecka med, tidsödande dock men mest kul. :o) Kram!

      Radera