Powered By Blogger

lördag 4 augusti 2012

Fjorton gånger Instagram – min anspråkslösa dag








Egentligen hade jag mest av allt lust att göra som Noima och Smilla i morse, att stanna kvar i sängen och sova vidare, helst ett par timmar till. Men jag tog mig i kragen, vältrade ur bädden och laddade för ett träningspass. Japp, med kaffe och cigg, alldeles riktigt. (Det där kunde du ju hoppat över för det är riktigt pinsamt att avslöja sina sämsta laster.) 
Passet var bodyvive, det jag inte fattade koreografin till, ett skit, i början, men så här efter ett par gånger så börjar minsann tanten att haka på i de flesta turer och vändningar. Dessutom är det riktigt megaskoj. Vilket det inte är att behöva knata till Ica och shoppa matvaror. Ständigt och jämt känns det som. Men det ska göras och görs bäst med en lista på fickan. I alla fall för mig.
Fast en loppis på väg till matbutiken fångade min uppmärksamhet en stund. Skulle kunnat shoppa loss på fina glas, ett par sjalar, en tygväska och förmodligen även en och annan ledsen nalle. Men! Jag besinnade mig och kom till Ica tomhänt på loppisfynd.
Där startade istället kampen om att hålla mig till de listade artiklarna. Något litet snedsteg får man ju alltid räkna med. (Ja om man har den dåliga inställningen redan från början så är det ju ganska kört.) Men det blev utsvävningar i den mindre skalan, vilket får ses som godkänt.
Picknick i parken med vovvarna. Det där barnevenemanget som fanns stationerat där hade hunnit packa ner och försvinna så det var lugnt och skönt. Fick dock inte så väldans mycket tid till att läsa i tidningarna jag hade släpat med mig eftersom hundarna krävde underhållning. Men det livsviktiga kaffet (kopp fyra eller fem för dagen) hann jag sörpla i mig i alla fall.
Det städ- och tvättrace som följde därpå slipper ni se. Förmodligen lika bra eftersom katterna inte var speciellt roade av det rycket och säkert därför inte ni heller… (Bra tänkt, för en gång skull.) Och på toppen av dessa aktiviteter följde matlagning. Grillad tonfiskkotlett, med ett överflöd av sallad, så mycket att jag fick ta en tallrik till för att få plats med potatis och keso.
Så nu sitter jag här proppmätt, sörplar ännu lite mer kaffe och har blicken fastnaglad på tv-apparaten. OS. Såklart, jag är ju fast i det träsket nu… :o) Vilket kanske kan ha lite att göra med att vältränade män i små tajta kläder är en ganska läcker syn… ;o) Tjing för idag. Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Loppis också alltså? Love loppis och din ser bättre ut än vad den vi hade här var, men jag shopsade iaf. dock inte till mig. Kollar även jag OS :) Storklem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja loppis är kul, fast det blir sällan, alldeles för sällan... Missar alltid att kolla var det finns... OS is da shit! :o) Kram!

      Radera
  2. Coolt med dina bildreportage fortsätt med dem!!!
    Isa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! De känna lite menlösa att lägga ut så kul att nån, förutom jag, gillar dem... Och absolut att det blir fler, har lite fotodille just nu. :o) Kram!

      Radera
  3. Tonfiskkotlett lät verkligen jättegott!
    Kul att se lite av din dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är supergott! Speciellt att grilla. Nu har vi inte så mycket hemma men om vi hinner, och har råd, (finns bara i Helsingör) så kanske vi skulle kunna köpa och ta med till er på grilldagen,om det nu blir grillning vi bestämmer oss för... :o) Kram!

      Radera