Powered By Blogger

tisdag 14 augusti 2012

Tjugo gånger Instagram – Bambi & dubbel megaenergi











Måndag: jag är ta mig tusan kär i min tacky lilla datum-Bambi, (som loppisfyndades i lördags) så till den grad att den ska få glänsa med sin närvaro här lite då och då. Tänkte först som kompensation för att jag visst har råkat punda bort Moral-Madde… Har faktiskt ingen susning om var hon har blivit av… Känns inte helt bra för det är ju minst sagt ångestfyllt att behöva avslöja mitt slarv för Flipfloppan imorgon… Fast det är då och nu är vi tillbaka på igår. Dagen, och veckan, som jag inledde med ett pass BodyVive. Vilket gav megaenergin som räckte såväl till torget för att handla grönsaker, och som jag prackade på er bilder från igår, och till Ica för påfyllning av diverse annat. Ica är trist, Ica blir en smula roligare om man underhåller sig själv med lite menlös okynnesfotografering. Så därför hängav jag mig åt det, ännu en gång…

Tisdag: hittade svenska jordgubbar på torget igår, i augusti, hmmm… som i skeptiskt nyfiken och därav att jag kunde servera mig själv havregrynsgröt med gubbtopping i morse. Lite sura men ändå jäkligt goda. Och så gav de megaenergin till att gå på familjevovvenad. Till en djurbutik som ska flytta och därför säljer ut allt till 70 procent.Och lite till för vi fick ännu mer rabatt på det vi roffade med oss därifrån. Vilket bland annat var ett nytt superfint,och välbehövligt, koppel till Ajax. Den kräsna hunden, som dissar allt godis som inte innehåller någon form av annat dött djur, så fuskvarianterna i kex dög icke, men kopplet verkade få godkänt, bra det i alla fall. Det figurerar inte på någon bild, men det gör å andra sidan hyfsat stora delar av promenixen hem. Som synes…


Det var alles från mig för den här dagen. Men på återseende imorgon. Som enligt planen blir en utflyktsdag. Sista dagen med kollektivtrafikkortet i giltigt förfarande och sista semesterdagen för en fin vän som tanken är att besöka... Fortsättning följer för den som vill… God natt & Kram, Kärlek & Respekt! 

4 kommentarer:

  1. Den där Bambin alltså. Hur cool som helst. C U later, klem

    SvaraRadera
  2. ÄLSKAR dina Instagramminlägg!!!

    SvaraRadera
  3. Bambi är cool! Ha det så gott på utflykt och nästa gång vi träffas ska du få visa mig hur man får bilderna bredvid varandra;) Kram!

    SvaraRadera
  4. TackTack snyggingar! Bambin är så ful och tacky att jag inte kan låta bli att älska den... :o)
    Bilderna sidan om varandra fixar jag i Picasa, ett jävla jobb, tar tid men just nu är det mer roligt än jobbigt, sår se hur länge det varar... Men absolut att jag visar!
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera