Powered By Blogger

onsdag 29 augusti 2012


… the Odd Molly-butik på Humlegårdsgatan. Att starta besöket där med en skyltfönsterbild är töntigt som fan, och därför obligatoriskt. 


Höst härskade på galgar vart man än tittade. Och den där sjukt endorfinstinna känslan av att plötsligt få sönderbläddrade produktbilder utbytta mot verklighet infann sig direkt.   




En liten skörd hamnade med mig i en provhytt men det tar vi en annan gång… Men denna ingick, en av mina förhandsfavoriter:


Enwrap me jersey top. Grymsnygg på Linda. Inte på mig. Som synes, så den är nu bortpetad från önskelistan. Den här stolen skulle jag dock inte tacka nej till:



Eller de najsiga leggingsen som en av de coola tjejerna i butiken hade på sig, de som aldrig gick i produktion. Typiskt dumt. Liksom. Det tar på krafterna att vara ute på butiksrace så vi drösade ner i soffan en stund…  



… och blev kungligt betjänade med kaffe. Välbehövligt för att sedan fortsätta färden. 



Inte till Stureplan även om vi lätt hade platsat där… eller inte… utan förbi flärden och istället till…



… Mathilde. Massa folk och rätt fett nöjda med spanande, klämmande och provande bestämde vi oss för att det fick vara slutrantat i butiker. Ja förutom en liten avstickare till Scorett eftersom någon var sugen på att försöka bryta benen av sig. 


Benen höll eftersom jag liksom skippade det där med att försöka gå i pjuxen. Istället blev det gå till kinarestaurang, svida om, klämma lite rackabajsare innan det var dags att åka till tatueringsmässa. Som jag alltså flashar bilder från lite senare… Men givetvis kunde jag inte låta bli att inviga:


Det blev dock ett plagg till shopsat, om ni kommer ihåg vår installation HÄR så var alltså västen min, jaja jag ska sluta tjata om den… Men även den svarta blusen, Truelove blouse som jag tokletat efter i webbutikerna utan att hitta i min storlek. Åhlens blev räddningen. Och detta var allt i form av rapportering för den här gången. Nu ska jag istället övergå till att bland annat oroa mig svettig för katt som ligger sövd hos veterinär just nu… :o( Take care! Kram!

4 kommentarer:

  1. Jättefin västen och jag förstår att du är nöjd med det fyndet.
    Själv hade jag ju inte tackat nej till jackan med fransarna du vet =)

    SvaraRadera
  2. Wow vilken dag! Och västen sitter som en smäck på dig :) Kram

    SvaraRadera
  3. Så snygg västen är! Och helt perfekt till dig! Underbart att få göra såna fynd :-)
    Håller tummarna att det går bra för lilla katten! Kram

    SvaraRadera
  4. TackTack! I love it! Och fransjackan är inte fel den heller, har ju den i powder, den svarta fanns i Barkarby. Snacka om at jag var sugen... :o) Kram!

    SvaraRadera