Powered By Blogger

måndag 27 augusti 2012

Storstadsspan i förmiddags, tatuerardejtande nu







Mycket var det att spana in bland Stockholms shoppingutbud. Men nu är vi dock hemma igen. Tanken var från början att krypa ner i bädden med tv, dator, djur och möjligen ett glas vin. Myskväll. Och det hoppas jag att det blir i alla fall. Men på ett helt annat sätt. För det bär strax ut på hemstadens gator. Istället. För tatuerardejtandet var visst inte slut… vi ska nämligen plocka upp celeber tatuerare från USA på stationen. Som ska gästa mr Makes studio ett par dagar. Värsta chansen att få ett mästerverk signerat Boog alltså, för den som känner för det … Men mer om det lite senare. Dags att bege sig... Kram på er för nu!

7 kommentarer:

  1. Jag vill ha nästan allt du visar, så himla fina grejor du spanat in!! Den där boken har jag förresten och bilderna är övercoola. Ha en bra kväll så hörs vi snart. Storkelm

    SvaraRadera
  2. Klem heter det. och Malmö spelar i detta nu och det står 0-0 i andra.

    SvaraRadera
  3. Jag saknar dig redan. :) För många mil emellan. Du, den där fina tekannan längst ner till höger. Var hittar jag den? Vill klappa på den och kanske adoptera.
    Många kramar och hoppas det är skönt att vila ut där hemma.
    <3

    SvaraRadera
  4. Oj, de där skorna uppe till höger var inte att leka med. Jag skulle visserligen inte kunna gå med dem, men fräna var de!!

    SvaraRadera
  5. Läckra pjucks! Och fan att det är så lång till er! Annars hade Boog fått fixa den där texten på mig.......
    Gör nåt riktigt läckert nu! Kram

    SvaraRadera
  6. härliga bilder! Åhhh så sugen jag är på att gadda mig, har märkt att jag vill så gärna ha fler men kommer lixom inte längre än till tanken men snart kanske...;-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Tekannan är från pip design studio. Har för mig det är från Holland? Finns i en hel del inredningsaffärer, även på nätet. Men någon annan än jag kanske vet mer. Kram på er alla o extra t Josanne!
    /Tina

    SvaraRadera