Powered By Blogger

torsdag 16 augusti 2012

Dagens - som gärna hade velat bli en swapp


En av mina absoluta favoriter fick haka på idag, trots att den är för stor... :-( Rock-a-fellow top i golfen porclein. Hade den först som 3:a, den blev för stor, jag sålde. Hittade en 2:a, sim jag denna och som även den förvandlades till lite överdådig för min kropp ganska omgående. Vilket är sorg på riktigt hög nivå... Så! Jag kastar helt enkelt ut en swappförfrågan. Så är det någon som har den i storlek 1 och hellre vill ha min i 2 så please hojta! Eller! Om någon har den i 1 till salu så har ni er köpare här. :-)
Annars då? Jo jag har bland annat varit och provat lite höstnyheter. Inga Mollys (då de inte har landat i min slöby ännu...) och inte många. Bara de här plus en till:


Provbilderna dimper in här under kvällen. Efter vovvenad, matlagning, hängning av tvätt och lite annat av det där vardagliga. Det tråkiga som måste göras... Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. Förlåt om jag är kass på att kommentar just nu. Försöker balansera mellan semester, flytt och jobb. Blir jobbigt de närmsta veckorna känner jag. Är alltid inne här och läser iaf så du vet det.

    I morgon em/kväll ska jag och Andy gör HBG. Har du tips på vad vi ska göra då?

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jag är ju lika kass på att kommentera så då jämnar det ju bara ut sig eller hur? :o) Inget stressande i onödan nu, Lova!
      Synd att det inte är på lördag ni är här för då ska det vara en stor parcourtävling mitt i stan. De bästa parcourarna i världen. Jag var där förra gången de hade en sådan och det är grymt coolt att se på. Vad ni ska göra imorgon... Måste tänka, återkommer om jag kommer på något bra... Okej? Kram!

      Radera
  2. Snygg som vanligt, gillar jeansen kram Diana

    SvaraRadera
  3. Hej fina Josanne!
    Jag har en sådan topp fast i vintage dark grey, stl. 1. I min iver (den är ju så fin!) köpte jag den på Mathildes rea nu i somras i tron om att den skulle passa (den sista som fanns). Den är förstås för liten för mig. När jag provade den hemma så "lyckades" jag dessutom åstadkomma ett hål (reva) bak i nacken. Det är inget som syns alls när man har en kofta eller kavaj över men om man bara har toppen så syns det där bak förstås. Vet inte om det går att laga eftersom det är sidentyg. Om du är intresserad kan du få köpa den för 300 kr. Förutom revan där bak är den i toppskick (inga dragningar i tyget eller så i övrigt). Hör av dig i så fall! Jag tar gärna bilder och mailar till dig om du önskar det.

    kram!
    Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut jätteintresserad!!! Maila mig gärna så bestämmer vi med betalning och postande och sånt över mail istället. Okej? Oddjosanne@gmail.com. Kram!

      Radera
  4. Hej!
    Skulle du få ngn 2.a över så kan jag vara spekulant på en grey eller porcelain. maila isf helena@elcentralen.se

    kram

    SvaraRadera