Powered By Blogger

söndag 12 augusti 2012

Tjugofyra gånger Instagram – avis på Musse & offra mig













Torsdag: en gång i tiden, när jag var fotonörd på riktigt så höll jag på med ett toalettprojekt, där jag byggde upp scenarion med människor involverade. Det är inget jag håller på med nu. Eller ens funderar på att ta upp igen. Däremot har jag svårt att motstå om det dyker upp en annorlunda toalett i min väg, som denna på Vapiano i Malmö. Staden där även kjolen som fick i gång min fantasi hängde. På Iisa. Jag såg genast framför mig den till bland annat grova kängor och en nitjacka. Blev lite såld men fick tyvärr ge upp mina planer då det var helt fel storlek på den. Ännu mer fel var Flipfloppans skor som gav rejäla skav. Men! Lite avis på hennes Musse Pigg-plåster var jag allt… På väg hem från Malmö spanades tidningar, på tåget for det runt en barnfamilj modell större. Vilket var så tröttande att jag var tvungen att knalla till Ica och shoppa energipåfyllande chokladbollar.

Fredag: en äckligt lusig dag som mest tillbringades i sängläge med Ajax hund, en hel massa godis och chips och ännu mer tv-stirrande. Dallas, som drar igång imorgon har jag dock inga planer på att börja titta på så den trailern brydde jag mig inte så mycket om.

Lördag: på utflykt i Helsingör, Danmark med mr Make och phalénerna. Som jag redan gjort ett onödigt långt inlägg om. Men! Fler bilder, som rakt av består av intryck jag fastnade för, fanns trots allt att flasha så därför fick de helt enkelt steppa in här.

Söndag: idag, ännu en familjeutflykt. Mot strandpromenaden, där den smaksatta mjukglassen finns i en liten träbod. För såklart att mr Make skulle bli premiärbjuden på en sådan. Och eftersom en är ojämnt och ojämnt är dumt så var jag ju tvungen att offra mig på en jag också. Med citronsmak. Som även Ajax hund fann väldans slurpig. Tillbaka mot centrum, som är hem och ett par okynnesbilder slank med i bara farten.

Och så var det liksom med det. Och nu är det simultankapaciteten som sätts på prov. Med tv-tittande och datorknappande. Med ett fortsatt strulande Internet och en mail som vägrar att visa någonting alls av det som finns i inkorgen… och det hjälper inte ens att galenirriterat tänka att det är en jävla skitmail… Så det får bli bara tv nu, och för resten av kvällen, så tack och hej för den här veckan. Peace out & Kram på er! 

2 kommentarer:

  1. Diggar instagrambilderna stenhårt. Ser också en hel del smaskigheter bland dem minsann. Och hade jag haft Nutellacykeln, hade Örnen fått hård konkurrens, den saken är klar. Jag ska köpa plåster åt dig ;) Klem

    SvaraRadera