Powered By Blogger

fredag 10 augusti 2012

Hyfsat lätt att lära men så ska man ju leva också

De senaste veckorna har jag haft ett enormt godissug. Vi pratar trycka i sig en chokelakaka på 200 gram och direkt därpå börja härja runt i köksskåpen efter mer att snaska på… Inte helt normalt. Inte helt bra, med tanke på att det gör mig trött, megaslö och helsåsig i knoppen. Det drabbar även träningen negativt, som i pallar betydligt mindre än när jag leker att frukt är godis... :o). Så! Eftersom jag ändå är ett vrak idag så fick jag för mig att köra detox. My way. Som går ut på att trycka i sig så mycket onödigt som möjligt för att börja må illa och sedan aldrig vilja se åt godis och andra oerhörda onyttigheter igen… Och eftersom jag mest har kurat i bädden idag så fick jag för mig att passa på att samtidigt göra slag i saken att lära mig mer om kombinationen kost och träning. 


Joråsåatt, på tal om att befinna sig i kontrasternas land… Boken tröttnade jag på efter en relativt kort stund, men kände ändå att lära är ju hyfsat lätt. Fast att leva efter det… halleluja, här pratar vi en helt annan sak. För det som var poängen att jag skulle tappa sugen på fortsätter alltjämt att landa i min mun. Men! Jag har ju någon timme kvar på den här dagen, och det borde väl kunna få mig att hamna i tillståndet illamående så jag aldrig mera vill ha… Och kanske, att en eller två rader till i boken gör susen annars… Det är värt fortsatta försök i alla fall… Tycker jag. Kram för idag från tant Smartlogik!

9 kommentarer:

  1. Låter nästan som du fått diabetes. Hade samma symptom som dig, mådde lika konstigt. Gick till läkaren och fick konstaterat diabetes. Nu ett tag efter jag bõrjat med insulin mår jag skitbra! Tyvärr ligger sjukdomen latent och kan uppstå lätt vid viktnedgång! Boka tid snälla du!
    Mvh B

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips, eller egentligen inte för nu blev jag nojig... så värt att kolla upp... Tack! Kram!

      Radera
  2. Fy f-n vad gott med grillchips! Tyvärr funkar inte den sortens detox på mig, jag tröttnar aldrig.......
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Börjar inse att jag inte heller tröttnar... jävligt dumt... Kram!

      Radera
  3. Usch, känner igen mig. Jag: jojobantarnas drottning! Efter att jag nått min målvikt , får jag nån knäpp och går all in, äter allt onyttigt som finns och kan liksom inte vända det... Inte mycket till hjälp, men du är inte ensam... Fast frukt triggar ofta sötsuget! Bättre då att äta tex keso (protein), bär o hackade nötter.
    Ha d gott! //L (som är på Sundspärlan i morron)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får någon knäpp är exakt detsamma som händer mig. Dock har jag lyckats hålla vissa dagar på det nyttiga planet så vikten ligger intakt. Än så länge kanske bör tilläggas. :o)
      Dumt nog missade jag totalt att det var igår... Attans, jag tänkte ju komma dit och spana fina katter... Hojta gärna om det blir fler gånger, har för mig att de har utställningar här lite då och då. Eller? Kram!

      Radera
  4. Toksnygging!
    När jag läste det här inlägget inatt så tänkte jag att jag är PÅ, bara vräker i mig onyttigheter tills jag mår illa ich sen detox. Ville göra det på stört men hittade ingenting ätligt, bara tråkiga dropp. Nu har jag sansat mig och avvaktar nog;)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va har ni inget gottis på ert jobb? Vilket öde! Hos finns det alltid kolhydrater - tyvärr.

      Radera
    2. Fiona: haha... sorry om jag försökte få dig också i fällan, tur då att det bara fanns tråkiga dropp... ;o) Kram!

      Helen: samma på min praktik, hur mycket kakor och smaskigt som helst där, livsfarligt, en fördel med att inte vara kvar där... :o) Kram!

      Radera