Powered By Blogger

torsdag 30 augusti 2012

Jag vill ha tillbaka min katt!!!

Hennes ben har slutat vara geléklumpar som viker sig så hon tippar inte i backen efter vartannat steg längre. Men förövrigt så är Muffin Rubin INTE sig själv. Alls! Hon brukar vara med mig överallt, framförallt när det fixas i köket. Hon hjälper, stjälper och har en fenomenal förmåga att välta prylar och vara extremt mycket i vägen. Hon är supersocial med de andra katterna och ligger ofta och dräller med någon av dem. Hon är nyfiken på allt och kommer, framförallt, sättande så fort hon hör att det vankas kattmat. Överhuvudtaget så är hon ett extremt matfreak som gärna försöker roffa från min hand om jag äter. Hon brukar ha en uppsyn som skriker superbitch som vet precis exakt vad hon vill…


… MEN! Inte nu längre! För sedan den ”jävla” kastreringen igår är hon den kompletta kontrasten av sig själv. Ligger och trycker ensam i en undanskymd hörna, bryr sig inte om mat, vänner, matte. Inte det minsta. Inget klampande, vältande och bufflande. Och fy fan vad jag saknar det. Allt!… Grymjobbigt att se henne förvanskad så här. Jag vill ha tillbaka min katt!!! NU!... Kram! Take care!

7 kommentarer:

  1. Usch vad jag lider med dig. Jag hatar när djuren lider och inte är sig själv. Sissi vår fina katt som försvann hade det också jättejobbigt efter kastreringen. Hon låg nog i 3-4 dagar, men då kollade jag med veterinären vad vi skulle ta oss till. Tydligen är några mer påverkade än andra och repar sig långsamt. Se till att hon får i sig vatten. Jag håller tummarna för att du märker skillnad redan i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Stackars liten. Men det brukar ju ta ett par dygn för dem att återhämta sig. Hon kanske har lite ont efter operationen och surar lite över förlorad kvinnlighet. Du ska se att innan veckan är slut har du tillbaka din goa kisse igen...Men usch vad jobbigt det är medans de är sådär ynkliga. Och de kan ju inte säga till vad som är fel heller.
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Det går över. De är jädrigt spaka några dagar efteråt. Om några dagar är det som vanligt igen. Inte desto mindre jobbigt är det ju för oss mattar och hussar som varit de som - i alla fall indirekt - orsakat det onda. Man känner sig som en bov. :(
    /Anneli S

    SvaraRadera
  4. Åh, men hon blir snart sig själv igen kram Diana

    SvaraRadera
  5. Lilla skruttan..Det tar nog några dagar innan hon återhämtar sig, är ju ett ganska stort ingrepp på honor. Men man lider verkligen med dem.. Kram och hoppas hon piggar på sig snart!

    SvaraRadera
  6. TackTack söta ni!!! Hon är liiiite påpiggad nu. Var med en liten sväng i köket i morse. Så det finns hopp... :o) Men hatar att se henne så "kuvad" liksom... Kram på er!

    SvaraRadera
  7. Hon kommer tillbaka; hon behöver bara hämta sig lite.
    Det är ingen picnic att få magen uppsprättad oavsett om man är katt eller människa. Katter är fantastiska på att komma igen snabbt. Kan ju säga att en patient på gyn som gjort samma op hade inte gjort många knop dagen efter. =)

    Puss på nosen Muffin! (och matte som nog behöver det mest;) )

    SvaraRadera